20-9-2020

Λίστα Πέτσα – Τα χάλασαν στη «μοιρασιά»

Μαθαίνουμε ότι κάποιοι βαρόνοι των ΜΜΕ επιστρέφουν τα χρήματα που πήραν από την σκανδαλώδη καμπάνια για τον κορωνοϊό. Όχι, δεν τους πήρε ο πόνος για το δημόσιο χρήμα.

Εάν πονούσαν πραγματικά τον Έλληνα πολίτη δεν θα είχαν δεχτεί ποτέ να εισπράξουν ούτε 1 ευρώ και θα δημοσίευαν δωρεάν τις καταχωρήσεις δημοσίου συμφέροντος. Αντίθετα, αυτό που έγινε είναι ότι τα χάλασαν στην μοιρασιά.

Και δεν μιλάμε για κάποια πιο μικρής εμβέλειας ΜΜΕ, ή κάποια τοπικά που επέλεξαν να επιστρέψουν τα χρήματα διαισθανόμενα την κοροϊδία και χαρακτηρίζοντας τη λίστα Πέτσα ως «μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος» και κάνοντας λόγο για «μοιρασιά με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας», μιλάμε για «μεγαθήρια».

Όλοι οι βαρόνοι πιστεύουν ότι «εγώ εξέλεξα τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Μόλις είδαν λοιπόν κάποιοι να έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, τα πήραν στο κρανίο.

Και επιστρέφουν τα λεφτά, ασκούν κριτική, με μοναδικό σκοπό να πιέσουν τον Μητσοτάκη.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ