Κατερίνα Παναγοπούλου: Η δυναμική newscaster του Star που «μονοπωλεί» τις επίσημες κυβερνητικές εκδηλώσεις

Must Read

Δυναμική, εντυπωσιακή και με αξιοζήλευτη παρουσία στον εγχώριο τηλεοπτικό χάρτη, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star Κατερίνα Παναγοπούλου έχει αναδειχτεί στην πιο hot παρουσιάστρια των επίσημων κυβερνητικών -και όχι μόνο- εκδηλώσεων.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μόνο λίγα 24ωρα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους Στύλους του Ολυμπίου Διός -υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας- για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην οποία η δημοσιογράφος μαγνήτισε τα φλας στον ρόλο της παρουσιάστριας και συντονίστριας της βραδιάς, που έγινε υπό τη σκέπη εμβληματικών μνημείων της πρωτεύουσας.

Λαμπερή

Και δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες απ’ όταν με τον ίδιο ρόλο (της συντονίστριας) έκλεψε την παράσταση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση, «Αντώνης Τρίτσης».

Το ίδιο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 2019, όταν με πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, το υπουργείο είχε διοργανώσει στο Ζάππειο Μέγαρο την ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό «Μια οικογένεια για κάθε παιδί: η νέα πολιτική για την αναδοχή και την υιοθεσία».
Και στην εκδήλωση του Ζαππείου (μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια του συντονισμού που έκανε γι’ αυτό το ευαίσθητο θέμα, που αγγίζει τις ψυχές και τις καρδιές όλων μας) η δημοφιλής παρουσιάστρια ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας.

Και στις τρεις εκδηλώσεις οι διοργανωτές εμπιστεύτηκαν την παρουσίαση στην Κατερίνα Παναγοπούλου. Μάλιστα, αν και είναι από τους σχετικά νέους στον χώρο της ενημέρωσης, η ίδια ομολογουμένως ανταποκρίθηκε επάξια στον ρόλο της και αναδείχθηκε στα πρόσωπα των εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερα στην εκδήλωση της 8ης Ιουλίου, που έγινε στην καρδιά της Αθήνας -υπό τους ήχους πιάνου και βιολοντσέλων-, παρουσία του πρωθυπουργού και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως κεντρική ομιλήτρια, η Κατερίνα Παναγοπούλου με το χαμόγελό της και το επικοινωνιακό της χάρισμα κέρδισε τους παρευρισκομένους. Φορώντας ένα midi αρχαιοελληνικό φόρεμα (δημιουργίας Ζeus+Dione, σε κρεμ απόχρωση), το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα επίσης σε κρεμ απόχρωση, «αιχμαλωτίστηκε» από τους φακούς των φωτογράφων και τα κινητά των καλεσμένων, δίνοντας μια ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά. Εξοικειωμένη με τις κάμερες και τα φώτα, δεν είχε κανένα τρακ – το αντίθετο μάλιστα.

Το ίδιο είχε συμβεί και το πρωί της 18ης Ιουνίου στο Ιδρυμα Σταυρος Νιάρχος, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμα που θα δώσει, όπως ο ίδιος υποσχέθηκε, ώθηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκείνο το πρωινό η Κατερίνα Παναγοπούλου (που, εκτός των άλλων, εργάζεται στην Athens Voice και στο Athens Voice Radio, τα οποία, όπως έγινε γνωστό από τη λίστα Πέτσα, εισέπραξαν 220.000 ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι»), στον ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης, επέλεξε ένα αρχαιοελληνικό φόρεμα (πάλι Ζeus+Dione) σε μπλε ρουά απόχρωση, το οποίο φρόντισε να συνδυάσει με ένα εξίσου εντυπωσιακό κολιέ. Η ίδια ανταποκρίθηκε επάξια στα καθήκοντα της που της είχε εμπιστευθεί το Μαξίμου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μάλιστα, έχοντας ενεργή παρουσία στα social media (ιδιαίτερα στο twitter και στο Instagram), φροντίζει και να γνωστοποιεί σε όσους την ακολουθούν (ανάμεσά τους και η σύζυγος του πρωθυπουργού αλλά και σημαντικά πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου) τον ρόλο της στις εκδηλώσεις αλλά και να ανεβάζει φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα συγκεκριμένα events.

Οι followers

Όσοι την ακολουθούν στα social media (είναι αρκετοί) διαπιστώνουν, επίσης, πως η γλυκιά παρουσιάστρια αναρτά και στιγμιότυπα εκτός των τηλεοπτικών πλατό και των επαγγελματικών της στιγμών (ακόμη και από το εσωτερικό του Μαξίμου κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και ρεπορτάζ): Φωτογραφίες από διακοπές της και ανθρώπινες στιγμές της αποτελούν κομμάτι των αναρτήσεών της.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας (μια από τις αγαπημένες της μάρκες είναι, όπως προαναφέραμε, η Ζeus+Dione, όπου μέχρι πρότινος τη θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της εταιρίας κατείχε η σύζυγος του πρωθυπουργού), η Κατερίνα Παναγοπούλου φροντίζει συχνά πυκνά να κάνει αισθητή την παρουσία της και στα social media. Όπως και να έχει, η λαμπερή παρουσιάστρια διαγράφει μια αξιοζήλευτη επαγγελματική πορεία, ενώ το μέλλον της προδιαγράφεται πολλά υποσχόμενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This