Χαμός στα social media με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους! Πώς σχολίασαν οι τηλεθεατές την αποκάλυψη για τις αδελφές Σταμίρη

Must Read

Σάρωσαν οι «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 στην τελευταία «μάχη» τους με την τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία με το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου, το οποίο καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους και ανέβασε τα νούμερα θεαματικότητας στα ύψη.

Οι «Αγριες Μέλισσες» είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και την Μαρία Ανδρέου, έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (24.00-00.14). Στο δυναμικό κοινό (18-54) είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (24.00-00.14).

Οι «Αγριες Μέλισσες» της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου είναι οι νικήτριες της σεζόν σε αριθμούς και σ’ αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση, όπως μας θυμίζει και το τραγούδι των τίτλων με τη φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου «Να σε μισήσω είναι αργά, αέρας με δροσολογά, με κυνηγούν οι μέλισσες, κι εσύ που δεν με θέλησες… Με τυραννούν οι ομορφιές. Οι ομορφιές οι φόνισσες. Και συ που με λησμόνησες».

Στο μοιραίο φινάλε του πρώτου κύκλου έχουμε τα γεννητούρια της Δρόσως, αλλά και τη Θεοδοσία να ανακαλύπτει σε μια σπηλιά το γράμμα του Γιάννου, που γράφει ότι οι αδελφές σκότωσαν τον Σέργιο και θα πάρει τον φόνο πάνω του για να προστατεύσει τη Δρόσω! Όμως η αποκάλυψη του Θωμά στον Λάμπρο ότι η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο και η απόφαση του Δούκα να δώσει στον εγγονό του το όνομα του πρόωρα χαμένου Σέργιου συζητιέται σχεδόν παντού και τα spoilers για τον δεύτερο κύκλο δίνουν και παίρνουν.

Το ρίσκο

Ο γενικός διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης τόλμησε να ρισκάρει μαζί με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο σε μία καθημερινή σειρά εποχής με θεατρικούς κατά βάση ηθοποιούς, όπως οι Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγγου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου και μια πλειάδα λαμπρών νέων ηθοποιών, και το πείραμα πέτυχε.

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον ενωμοτάρχη Προύσαλη (Γιώργος Σουξές) και την οικονόμο του σπιτιού των Σεβαστών Αγορίτσα (Μαρία Αντουλινάκη), που είπε χαρακτηριστικά: «Ολοι οι συντελεστές συνεχίζουμε τα γυρίσματα κανονικά αυτό το διάστημα για τον νέο κύκλο και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ούτως ώστε να έχουμε μια σειρά από επεισόδια στην περίπτωση που ξανακλειστούμε λόγω κορονοϊού». Και ο Γιώργος Σουξές συμπλήρωσε: «Θα κάνουμε ένα διάλειμμα για διακοπές και θα μπούμε ξανά τέλη Αυγούστου για γυρίσματα, ενώ οι προβολές των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου»

Ηταν «θεία δίκη»!

«Σέργιος φονεύθηκε, Σέργιος γεννήθηκε. Ο κύκλος της ζωής»… ήταν ένα μόνο από τα χιλιάδες σχόλια που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1, προχθές το βράδυ.

Οι «Αγριες Μέλισσες» κατάφεραν με την πλοκή και τις εκπληκτικές ερμηνείες όλων των συντελεστών να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού στα social media.

Το όνομα του Σέργιου

Οπως ήταν αναμενόμενο, το μωρό της Δρόσως, που το έδωσε στην Ασημίνα και θα πάρει το όνομα του δολοφονημένου Σέργιου, αποτέλεσε το επίκεντρο των tweets, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για «θεία δίκη». Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια για τη Θεοδοσία και το γράμμα που βρήκε, που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο Σέργιος δολοφονήθηκε από τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και για το ότι ο Θωμάς Κυπραίος αποκάλυψε το μυστικό της Λενιώς, τη δολοφονία του Σέργιου, στον δάσκαλο. Μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχόλια ήταν: «Εντάξει, Θωμάς και Θεοδοσία σταύρωσαν τρεις αδελφές που ήταν σε νόμιμη άμυνα. Πώς η χαρά μετατρέπεται σε λύπη. Πώς το θολωμένο μίσος ανατρέπει τα πάντα όλα!»,

«Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας έδωσαν τις ”Αγριες Μέλισσες”, να είστε καλά και σας περιμένουμε. Σας χρειαζόμαστε!», «Οι μόνοι χαρούμενοι Μυρσίνη, Δούκας», «Ο Δούκας έγινε παππούς, τι γλυκός με το μωρό αγκαλιά», «Η Ασημίνα κοιτάει με μίσος το μωρό. Ποιον θα πείσει ότι είναι δικό της;» και το κορυφαίο: «Το κλου από τις σχέσεις στις ”Αγριες Μέλισσες” είναι ότι οι άνδρες κάνουν ό,τι τους καπνίσει και παρόλα αυτά οι γυναίκες για διάφορους λόγους είναι μαζί τους. Πάρα πολύ αληθινό για την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This