Συνεχίζονται ασταμάτητα μέσα στο κατακαλόκαιρο τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Must Read

Οι «Αγριες μέλισσες» έριξαν αυλαία την προηγούμενη Πέμπτη με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στον ΑΝΤ1, ωστόσο οι συντελεστές δεν παίρνουν ανάσα, καθώς τα γυρίσματα δεν σταματούν.

Οι συντελεστές της σειράς-φαινόμενο συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους προκειμένου να επιστρέψουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό αέρα. Ο ιερέας του χωριού, ο παπα-Γρηγόρης Κωστής Σαββιδάκης, έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση στο Instagram: «Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με Βιολέτα, Μιλτιάδη, Δρόσω, Ασημίνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια. Εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε… άγριες μέλισσες, εμείς όμως είμαστε εδώ και συνεχίζουμε».

Να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό κοινό στα επεισόδια της καινούργιας χρονιάς θα δει, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ήρωες πέντε χρόνια μετά από εκεί που τους άφησε φέτος, με κάποιους από τους χαρακτήρες να φεύγουν από το Διαφάνι. Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο αδίστακτος Θωμάς Κυπραίος, δεν θα βρίσκεται σε όλο τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού θα δώσει τέλος στη ζωή του. Εκτός σίριαλ θα είναι και η Θεοδοσία, η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Η Θεοδοσία έχει ήδη βρει το γράμμα του Γιάννου στη σπηλιά, στο οποίο αναφέρεται ότι οι τρεις αδελφές έχουν διαπράξει το έγκλημα και στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα τη δούμε να το παραδίδει στον Προύσαλη.

Τότε αρχίζουν τα βάσανα για την Ελένη. Η Λενιώ Σταμίρη θα πάρει πάνω της τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού για να σώσει τις αδελφές της και θα περάσει από δίκη, στην οποία ο εισαγγελέας θα είναι καταπέλτης και θα την καταδικάσει σε ισόβια φυλάκιση.

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εισαγγελέα στη δίκη της Ελένης είναι ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Συμεών Τσακίρης, ο οποίος έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τη σεναριογράφο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, συγκεκριμένα στην ταινία «Κάτω από το σεντόνι».

Η επόμενη χρονιά στις «Αγριες μέλισσες» θα έχει και άλλες αφίξεις στο Διαφάνι. Ο δημοφιλής ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης θα προστεθεί στο καστ και θα βοηθήσει τη Λενιώ μέσα από τη φυλακή να βρει τη Δρόσω στην Τρούμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This