«Μάχη» για την Δέσποινα Βανδή! Την θέλουν τόσο στο OPEN όσο και στον ANT1

Must Read

Mήλον της… Έριδος η Δέσποινα Βανδή! Oι μετοχές της τραγουδίστριας έχουν εκτοξευτεί στα ύψη στην τηλεοπτική αγορά, με αποτέλεσμα να τη θέλουν τόσο στο Οpen (ως παρουσιάστρια του μουσικού τάλεντ σόου «X-Factor» αλλά και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Just the 2 of us» τη νέα τηλεοπτική σεζόν) όσο και στον ΑΝΤ1 (στη νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, «Οι μοδίστρες», ως πρωταγωνίστρια)!

Άλλωστε, η Δέσποινα έχει αποδείξει ότι «το έχει» με την υποκριτική, αφού το 1999 είχε υποδυθεί στην κωμική σειρά του Mega «Δυο ξένοι» (με τους Εβελίνα Παπούλια και Νίκο Σεργιανόπουλο) την ωραία Χαρούλα που είχε ξελογιάσει τον φαντάρο Αλέξανδρο Ρήγα. Αργότερα η τραγουδίστρια τόλμησε να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, όπου έσπασε τα ταμεία στην παράσταση «Mamma Mia», ενώ πέρσι το καλοκαίρι συνεργάστηκε με το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, όπου οι επιτυχημένοι συγγραφείς βρήκαν τη νέα μούσα τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Μμοδίστρες» ήδη έχουν προχωρήσει πολύ σεναριακά, ενώ το εβδομαδιαίο σίριαλ θα ολοκληρωθεί σε δεκαεφτά επεισόδια. Οι «Μοδίστρες» αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών, που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού -χωρίς να το θέλουν- θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ακόμη μία φορά τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου (μια εξ αυτών, ίσως η Δέσποινα Βανδή).

Στο Open τώρα, πέρα από τον δεύτερο κύκλο του «Just the 2 of us», οι ιθύνοντες του σταθμού εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν ξανά τα δικαιώματα του μουσικού τάλεντ σόου «X-Factor», με παρουσιάστρια τη σταρ Δέσποινα. Η αλήθεια είναι ότι το «Χ-Factor» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροχρόνια shows παγκοσμίως, ενώ έχουν ξεπηδήσει αρκετοί σταρ από αυτό, όπως η Ήβη Αδάμου, ο Νικηφόρος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Ιαν Στρατής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This