Ο Διονύσης Ζάχος εμπνεύστηκε από τις Άγριες Μέλισσες – Μετάλλαξη σε Ανέτ και Μελέτη!

Must Read

Το… κεντρί της σάτιρας τσίμπησε τις «Άγριες μέλισσες». Ο Διονύσης Ζάχος πραγματοποίησε τα γυρίσματα ενός βίντεο που είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλέστατο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Σε αυτό υποδύεται τόσο την τηλεοπτική Ανέτ, που την υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη, όσο και τον σκληροτράχηλο γιο της, τον Μελέτη, στον ρόλο του οποίου κερδίζει τις εντυπώσεις από την αρχή της φετινής σεζόν ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε φυσικούς χώρους, με τον ταλαντούχο performer να ντύνεται αρχικά Ανέτ και κατόπιν Μελέτης μπροστά στην κάμερα του Γιάννη Γωγόπουλου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαρίας Χατζηγιάννη, η οποία θα επιμεληθεί και το μοντάζ, καθώς οι δύο ήρωες που ενσαρκώνει με σατιρικό τρόπο θα φαίνεται ότι κουβεντιάζουν.

Στη συζήτησή τους την οποία «γέννησε» η αστείρευτη φαντασία του Διονύση Ζάχου θα μπλέκονται οι εξελίξεις στο χωριό Διαφάνι με αυτές της επικαιρότητας στη σημερινή Ελλάδα, θίγοντας θέματα όπως ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, ο ίδιος ο καλλιτέχνης μάς έδωσε και σπόιλερ για το βίντεο που θα κυκλοφορήσει στα social media την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα προβάλλεται και στις παραστάσεις που πραγματοποιεί αυτή την εποχή ανά την Ελλάδα. Ποιο είναι αυτό; Ο Μελέτης ρωτάει επίμονα την Ανέτ ποιος είναι ο πατέρας του κι εκείνη του αποκαλύπτει τελικά ότι είναι… ο Χαρδαλιάς και πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έγινε lockdown στο Διαφάνι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής performer είναι ο μόνος που έχει μιμηθεί την Κάτια Δανδουλάκη, κάνοντας το πρώτο του βίντεο ως Ανέτ στη διάρκεια της καραντίνας.

Ο ίδιος, άλλωστε, δεν εφησυχάζει ποτέ και βρίσκει πάντα τον τρόπο να ταξιδεύει τους θαυμαστές του, πετυχαίνοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα με ό,τι κι αν καταπιαστεί. Όσο για την παράστασή του «Ραντεβού με το γέλιο», θα ταξιδέψει σε Ρόδο, Αίγινα, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο.

Δείτε επίσης: Στο γύψο η ενημέρωση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This