«Kαθάρισαν» στην πρεμιέρα τους οι «Άγριες μέλισσες» κόντρα στο «GNTM»! «Χτύπησαν» 23,6% στην τηλεθέαση

Must Read

«Εμείς τον σκοτώσαμε τον Σέργιο Σεβαστό» είπε η καταρρακωμένη Λενιώ στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στις «Άγριες μέλισσες» και τρέλανε την τηλεθέαση!

Η αποκάλυψη του εγκλήματος στον αγαπημένο της Λάμπρο, που την άκουγε σαστισμένος (καθώς δεν παύει να είναι αδερφός του αδικοχαμένου Γιάννου), έκανε τη σειρά τού ΑΝΤ1 εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού να φτάσει στο γενικό σύνολο στο 23,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 22,1%!

Η μάχη για την τηλεθέαση στην prime time συνεχίζεται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς από προχθές προστέθηκαν στον ανταγωνισμό και οι «Άγριες μέλισσες» της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου. Εκεί «συνάντησαν» το reality μοντέλων του Star, το «GNTM», που τις πέρασε στο δυναμικό κοινό, τις «8 λέξεις» του Σκάι και του Αντρέα Γεωργίου αλλά και τη σειρά «Αγγελική» του Alpha.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, πρώτο έκοψε το νήμα της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο το σίριαλ «Άγριες μέλισσες» με μέσο όρο 23,6%. Ακολούθησαν οι «8 λέξεις» με 17,9%, το «GNTM» με 17,3%, ενώ η «Αγγελική» κινήθηκε σε πιο χαμηλά επίπεδα, με μέσο όρο 12,7%.

Η ανατροπή έγινε στο δυναμικό κοινό, όπου το «GNTM» κράτησε τα σκήπτρα με 25,9% και τις «Άγριες μέλισσες» να ακολουθούν με 22,1%.

«Πανηγύρι» στο twitter με τον… χαζοθείο Κωνσταντή

Πανηγύρι κανονικό έγινε προχθές στο twitter με το που ξεκίνησαν οι «Αγριες μέλισσες» και οι τηλεθεατές ασχολήθηκαν με τον Κωνσταντή, ο οποίος είδε τον ανιψιό του και τρελάθηκε από τη χαρά του.

«Πότε έγινε τόσο γλυκός ο Κωνσταντής; Ο πιο αδικημένος και νορμάλ θα έλεγα στο Σεβαστέικο πλέον. Και με το ανίψι του πόσο χάρηκε. Άμα κάνει και δικό του παιδί φανταστείτε» έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έριξε τη χολή του στον Νικηφόρο!
«Ρε Νικηφόρε, δεν δίνεις το παιδί στον Κωνσταντή να το μεγαλώσει αυτός που έπαθε έρωτα με τον ανιψιό», «Τροχονόμος έγινε ο Κωνσταντής και τους συνάντησε χθες όλους στον δρόμο του να τους πει για το ανίψι του. Γλυκούλης» έγραψε κάποιος άλλος!
Φυσικά δεν άφησαν ασχολίαστη και τη συμπεριφορά της Ασημίνας που δεν ήθελε να κρατήσει το μωρό: «Η Ασημίνα συνεχίζει την πορεία της προς την τρέλα και την απόγνωση με γοργούς ρυθμούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This