Τελικά πόσο «απίθανη» ήταν η «προσφορά» της νέας εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη;

«Προσφορά» και ζήτηση...

Must Read

Η νέα εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη, «αποκαλυπτικά», κυκλοφόρησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και στην 1η της σελίδα είχε ένα κουπόνι που έγραφε «Δώρο επιταγή αξίας 50 ευρώ, σε όλα τα super markets, για όλους».

Στο διαφημιστικό μάλιστα, πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας, σημειωνόταν το εξής: «Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών, θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας».

Το σχετικό σποτ που στο τέλος αναφέρεται και στην δωροεπιταγή:

Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη αγοράζοντας την εφημερίδα και πηγαίνοντας στη 2η σελίδα, ήταν ότι η προσφορά δεν είναι «για όλους» αλλά θα δίνεται με κλήρωση!

Η δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη: για να συμμετάσχεις στην κλήρωση πρέπει πρώτα να αγοράσεις κάποια προϊόντα! Τι προϊόντα; Δεν φαίνονταν καθαρά στο απόκομμα (παρακάτω) οπότε τηλεφωνήσαμε στο νούμερο που δίνουν, το 211 100 2828.

Δεν απάντησαν, έχουν τηλεφωνικό κέντρο και σε καλούν πίσω. Ήταν μία ευγενική κυρία που μας είπε ότι τηλεφωνεί από τα «αποκαλυπτικά» και μας εξήγησε ότι θα μπούμε στην κλήρωση αν αγοράσουμε έστω και ένα από τα προϊόντα τους. Προϊόντα που δεν υπάρχουν σε κάποιο site για να τα δούμε και να τα σκεφτούμε, αλλά θα μας τα έλεγε η ίδια τηλεφωνικά.

Όπως ένα πιεσόμετρο καρπού που κόστιζε 24.90 ευρώ. Ή κάποια Αλόη 2 λίτρων μαζί με άλλα δώρα που κόστιζε 49 ευρώ. Ή ένα σκουπάκι αυτοκινήτου (10 ευρώ, ταχυδρομικά). Ή μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα (13 ευρώ, ταχυδρομικά). Και άλλα παρόμοια.

Αφήστε που, τελικά, όπως γίνεται κατανοητό, δεν χρειάζεται να έχεις αγοράσει καν την εφημερίδα αφού δεν σου ζητούν το κουπόνι. Μόνο να τηλεφωνήσεις πρέπει, να αγοράσεις κάτι και η απόδειξη αγοράς μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση.

Ελάτε, πείτε μας, δεν είναι πραγματικά απίθανη η προσφορά της νέας εφημερίδας;

πηγή: e-tetradio.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This