Γιώργος Ασημακόπουλος: Άφησε το «Πρωινό» και πήγε στην «Super Κατερίνα» (video)

Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Must Read

Άρων-άρων αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την εκπομπή «Πρωινό» γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που χρονικά δεν του επέτρεπαν να ασχοληθεί και με κάτι άλλο παράλληλα. 

Η Κόνι Μεταξά βρισκότανε πέρυσι στο πλατό της εν λόγω εκπομπής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, ενώ παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακοπούλου από την εκπομπή.

«Όχι, εγώ δεν είχα σκεφτεί να φύγω. Είναι μια εκπομπή που είναι τόσο καιρό στον αέρα, ξέρουν τι κάνουν οι άνθρωποι προφανώς καλύτερα από όλους τους άλλους. Αν ο Γιώργος είχε άλλες δουλειές που είναι πιο σημαντικές ή θεώρησε αυτός ότι είναι πιο σημαντικές, καλά έκανε κι έφυγε.  Εμένα δεν μου έγινε πρόταση φέτος να είμαι στο Πρωινό. Αν μου γινόταν πρόταση, θα πήγαινα. Μου άρεσε σαν εμπειρία. Όλες οι εμπειρίες είναι ωραίες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/604620791

Από ότι φαίνεται όμως ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την εκπομπή ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι πώς έγιναν αλλά από αυτά που είχαν συμφωνήσει με το κανάλι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε σήμερα την εμφάνισή του σε ανταγωνιστική εκπομπή και συγκεκριμένα στην «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω. Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/604625233

https://vimeo.com/604626529

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This