Με …κλαρίνα και «Σασμό» στον «Παράδεισο Κυριών»

Must Read

Πού θα δούμε τον αγαπημένο κλαρινιτζή του Διαφανίου, τον Κυριάκο (Βαγγέλης Αλεξανδρής), τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον κοινοτάρχη Περικλή Τόλια (Χρήστος Πλαΐνης) μετά το φινάλε των «Αγριων μελισσών»;

Οι δυο ηθοποιοί θα προστεθούν στο καστ της σειράς του Alpha «Παράδεισος κυριών», που θα έχει και άρωμα «Σασμού», μια και θα πρωταγωνιστήσουν και οι Τάσος Νούσιας (Στεφανής), Αργύρης Πανταζάρας (Μάκης), Λάζαρος Γεωργακόπουλος (Καραπάνος). Επίσης, ακόμα δύο ηθοποιοί πρώτης γραμμής, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Θεοδώρα Τζήμου, θα είναι στον «Παράδεισο κυριών»! Οσον αφορά τη Συριοπούλου, την οποία τελευταία φορά είχαμε δει στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» -εκεί είχε τον ρόλο της Ρενάτας Προκοπίου για πέντε χρόνια, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μαρίνο Κόνσολο-, η συμμετοχή της έκλεισε την τελευταία στιγμή! Η νέα σειρά, που βασίζεται στο ιταλικό «Il paradiso delle signore», θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This