«Γκρέμισε» το διαδίκτυο η τραπ απάντηση των Ράδιο Αρβύλα στο τραγούδι του τουρκικού στρατού

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η εμπνευσμένη απάντηση των Ράδιο Αρβύλα στο βίντεο κλιπ που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο οποίο εμφανίζονται να τραγουδούν σε τραπ ρυθμούς την…υπεροχή τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φοβίσουν τους εχθρούς τους και προφανώς να στείλουν ένα μήνυμα στην Ελλάδα!

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα επινόησε την μουσική απάντηση της χώρας μας προς τις γελοίες απειλές και τους εκφοβισμούς η οποία κινείται επίσης σε τραπ ρυθμούς και τονίζει τις ικανότητες των ελληνικών δυνάμεων, που είναι σαφώς μεγαλύτερες.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω την ελληνική… διασκευή:

 

Να σκορπίσουν τον φόβο και τον τρόμο στους απανταχού εχθρούς τους και φυσικά στην Ελλάδα θέλουν οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.

Σκέφτηκαν, λοιπόν, να βγάλουν με ένα διαφορετικό τρόπο τις πολεμικές τους «ιαχές» προς πάσα κατεύθυνση και να αποδείξουν ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.

Αυτό έγινε με την δημιουργία ενός…ραπ κομματιού αλλά και ενός βίντεο κλιπ να το συνοδεύει στο οποίο τραγουδούν με βροντερή φωνή και αποφασιστικότητα ναύτες, στρατιώτες και πιλότοι!

Oρισμένες σκηνές στον αέρα θυμίζουν αρκετά την ταινία Top Gun με τον Τομ Κρουζ. 

Οι στίχοι κάνουν λόγο, φυσικά, για το ότι όλοι τους είναι έτοιμοι να «νικήσουν τον εχθρό».

Το σχετικό βίντεο, αν και προκαλεί το γέλιο, έχει δημοσιευθεί και στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας την 1η Ιανουαρίου 2023, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This