Survivor: To make over των παικτών, το friend zone της Δαλάκα στον Γκιουλέκα, το καρφί του Καραγκούνια στην Ασημίνα και ο… Σάκης Ρουβάς

James και Γκιουλέκας οι φετινοί νικητές του καραοκε. Η έκπληξη-δηλητήριο που είχαν ετοιμάσει...

Must Read

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι παίκτες του Survivor έφτασε… Μετά την αποχώρηση της Aira, τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε περιμένουν με ανυπομονησία το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων, για να πλυθούν, να φάνε αλλά και να διασκεδάσουν με τον απόλυτο σταρ, Σάκη Ρουβά.

Το μόνο μελανό σημείο σε όλη την υπόθεση είναι ότι και οι δύο ομάδες θα μένουν πλέον στην παραλία των Διάσημων με ορισμένους παίκτες να δυσανασχετούν καθώς υπάρχουν αντιπάθειες…

Μία από αυτές είναι εκείνη που τρέφει ο Αλέξης Παππάς για τον James Καφετζή. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έκαναν ένα σκετσάκι ότι ο James ζητάει να κάνει κράτηση εννέα ατόμων για την παραλία τους, και στο άκουσμα μόνο του ονόματος του παίκτη της μπλε ομάδας, ο ηθοποιός αφήνιασε.




Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει εμμονή με τον James και θεωρεί πως με τον Γκιουλέκα καταστρώνουν κάποιο σχέδιο για να τον βγάλουν από το παιχνίδι. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που οι δύο φίλοι έχουν δεχθεί «επίθεση» από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, για την παρέα που κάνουν.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, μιλώντας στο προσωπικό του que εξήγησε πως: «Η πάσα αλήθεια; είναι ότι δεν μιλάμε για τον Αλέξη. Ίσως ο Αλέξης ενδιαφέρεται για το τι κάνει και πως κινείται ο Τζέιμς και αυτό κάπως έχει επηρεάσει και μένα στην πραγματικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν καταστρώνουμε ύπουλα σχέδια αλλά κυρίως κάνουμε μουχαμπέτι. Εννοείται πως θα κάνουμε και μια ανάλυση για το παιχνίδι».

«Είπε και για το μυαλό του Τζέιμς, που είναι ένα φύλλο τετράγωνο. Εγώ όμως έχω να πω ότι το μυαλό του Αλέξη… δεν βρίσκω ένα κουκούτσι για να το περιγράψω! Θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά θεωρώ ότι είναι καλός στο να το παίζει έξυπνος», πρόσθεσε.

«Οπότε θεωρώ ότι είναι ένα άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις αλλά δεν πρέπει να πέσεις και στην παγίδα του, να παρασυρθείς από το ωραίο λέγειν του και να νομίζεις ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που ήδη είναι όσον αφορά την ιδιοφυΐα που θέλει καμιά φορά να σου περάσει ότι είναι» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Γκιουλέκας.




Σε ένα total make over προέβησαν οι παίκτες του Survivor και είναι εμφανές πως δεν θυμίζουν σε τίποτα τους παίκτες που παρακολουθούμε εδώ και τέσσερις μήνες στο reality επιβίωσης.






















Δυο δυο μπήκαν οι παίκτες στα ντους και η Κατερίνα Δαλάκα είχε για «ταίρι» αυτήν την φορά τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Με αφορμή αυτήν την συνύπαρξη ο Γιώργος Γκιουλέκας έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς…

«Με την Κατερίνα έχουμε πολύ καλή χημεία στα flags. Η αλήθεια είναι ότι έχει προλάβει να με βάλει friend zone μιας και όταν πήγα να κάνω μία…» άρχισε να λέει ο παίκτης.

«Πήγες να κάνεις κίνηση;» ακούστηκε εμβρόντητος ο Γιώργος Λιανός.

«Καμία σχέση… Με είχε προλάβει πριν καν συστηθώ και μου είχε πει “είμαστε σαν αδέρφια”» συνέχισε ο παίκτης.

«Δεν θέλω να μάθω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί νομίζω ήπιατε το μισό κοκτέιλ και είστε λαλίστατοι» είπε ο Γιώργος Λιανός και έκοψε την κουβέντα.




Εκτός όμως από τον Σάκη Ρουβά, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έστω και για λίγο, τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «My man can».

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ξεκουμπίστηκες και επιτέλους μπορεί να κάνει και κάποιος άλλος κάποια εκπομπή. Σκοπός μου είναι να γίνω ο νέος Γιώργος Λιανός και μετά να παρουσιάσω το Survivor» είπε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος και αμέσως μετά ζήτησε τα «φώτα» του προκατόχου του στο My man can.

«Είσαι έτοιμος για αυτό που σε περιμένει; Είναι ένα πρόγραμμα που έχει πολλές απαιτήσεις. Θα πρέπει να βάλεις τακούνια. Θα έχεις να κάνεις με ζευγάρια που ζουν με έναν ευτυχισμένο βίο αλλά αυτό είναι ψέμα γιατί όσοι είμαστε παντρεμένοι ψιλουποφέρουμε» συνέχισε στο ίδιο κλίμα ο Γιώργος Λιανός.




Πριν ξεκινήσουν οι παίκτες να ξετυλίγουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο, εμφανίστηκε στο stage ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ήταν ο περσινός νικητής του καραόκε.

Ο πρώην παίκτης ερμήνευσε το «Unique» με τους παίκτες να τον αποθεώνουν εκτός από την Ασημίνα για την οποία μάλιστα πέταξε το καρφί του: «Στην Ασημίνα την φίλη μου είχα φέρει και ξύδι από το Αίγιο, αλλά δε με άφησαν να της το φέρω».




Οι φετινοί νικητές του τραγουδιού ήταν το δίδυμο James και Γκιουλέκας.







Ο James ερμήνευσε το «let me entertain you» με τις Τουρκάλες παίκτριες να τον εκθειάζουν.




Ο Γιώργος Γκιουλέκας τραγούδησε το «Gucci φόρεμα».




Στην συνέχεια οι Survivors απόλαυσαν τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει παλιές και καινούργιες του επιτυχίες.




Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αφιερώσεις… Η Ασημίνα αφιέρωσε στον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη το τραγούδι «Σ’ έχω ερωτευτεί».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This