26-5-2020

Δείτε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Ιουνίου

Σταδιακά, σε αρκετές περιπτώσεις με βάση τον καταληκτικό αριθμό του ΑΜΚΑ, για να μην υπάρξουν φαινόμενα συγχρωτισμού μπροστά από τα ΑΤΜ, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Ιουνίου, από την Παρασκευή 22 Μαΐου έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020.

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του επόμενου μήνα έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, οι κύριες συντάξεις Ιουνίου, ανά πρώην ταμείο που έχει υπαχθεί στον ΕΦΚΑ, θα καταβληθούν ως εξής:
1) Οι συντάξεις των τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΤ, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και των τραπεζών θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις εξής ημερομηνίες:

• Στις 22 Μαΐου στους συνταξιούχους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.

• Στις 25 Μαΐου στους συνταξιούχους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.

2) Στις 27 Μαΐου θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη μισθωτών (όσων προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
3) Στις 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Όσον αφορά στις επικουρικές, αυτές θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς την Τρίτη 2 Ιουνίου (θα είναι αυξημένες, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, για περίπου 250.000 συνταξιούχους οι οποίοι υπέστησαν, βάσει των αποφάσεων του ΣτΕ για τον «νόμο Κατρούγκαλου», παράνομες περικοπές το 2016).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW