Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή – Έως 15 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη

Must Read

Διαθέσιμη είναι από σήμερα και έως τις 15 Μαΐου η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τους 90.000 δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής, των οποίων τα δάνεια προεγκρίθηκαν ήδη μετά τις αιτήσεις που είχαν κάνει έως την 21η Απριλίου.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να εισρεύσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το 1 δισ. ευρώ των δανείων που διανέμεται. Μπαίνοντας στο aade.gr/MyBusinessSupport, όπου και είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να πληροφορηθούν το ποσό του δανείου που προεγκρίθηκε για αυτούς

Οσοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί «Θέλω να υποβάλω ένσταση» και να ενημερωθούν για τη δυνατότητα αυτή μέσω μηνύματος στη θυρίδα στο my TAXISnet.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να ενταχθούν (καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί περίπου 49.000 από τους 139.000 που είχαν κάνει αιτήσεις) επίκειται και δεύτερος γύρος επιστρεπτέας προκαταβολής οι όροι του οποίου θα γίνουν γνωστοί μέσα στον Μάιο και θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το τρέχον πρόγραμμα για προβλήματα που έχουν διαγνωστεί. Ενδεχομένως έτσι, τον ερχόμενο Ιούλιο όπου θα διανεμηθούν δάνεια 1 δισ. επιπλέον, να μπορούσαν να ενταχθούν και αυτοαπασχολούμενοι χωρίς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This