Κυριάκο μάζεψέ τον: Βουλευτής της ΝΔ θα γιόρταζε τα γενέθλιά του στα μπουζούκια!

Πώς το ακύρωσε την τελευταία στιγμή, με πρόσχημα την τραγωδία στη Χαλκιδική

Must Read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο ήταν σαφής και ξεκάθαρος. Ζήτησε από τους Υπουργούς και φυσικά και από τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος του να μην προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Διότι η εικόνα τους είναι και εικόνα της παράταξης. Κάποιοι προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μήνυμα που τους έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Πριν λίγες ημέρες βουλευτής της ΝΔ έστειλε το παρακάτω SMS: “Είστε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Ελάτε να τα γιορτάσουμε Πέμπτη 11/7 στις 9μμ στην Fantasia”. 

Ο λόγος για τον κ. Β. Σπανάκη, που εάν κάποιος δεν του την έχει στήσει, θα πρέπει εδώ και τώρα ο κ. Μητσοτάκης να τον μαζέψει. Διότι το να καλεί για τα γενέθλιά του σωρηδόν κόσμο σε μπουζούκια (δεν γνωρίζουμε αν θα τραγουδήσουν προς τιμήν του η Κόνη Μεταξά και ο Κ. Αργυρός) είναι προκλητικό τέτοιους καιρούς.

Υ.Γ. Μετά το σάλο από ότι μάθαμε ο κ. Σπανάκης πριν από λίγο έστειλε νέο SMS, στο οποίο ισχυρίζεται ότι ακύρωσε την εκδήλωση, με αφορμή την τραγωδία στη Χαλκιδική. Και εδώ όμως είναι φάουλ, διότι το SMS το έστειλε αργά το μεσημέρι ενώ η τραγωδία ήταν γνωστή από αργά το βράδυ. Σε αυτό αναφέρει ότι “με σεβασμό στις ζωές που χάθηκαν στην Χαλκιδική αναβάλλω την σημερινή εκδήλωση στο κέντρο Fantasia. Ελπίζω στην κατανόησή σας.” Η ουσία είναι ότι δεν έπρεπε να προκαλέσει την κοινωνία με την επιλογή του. Έστω και με αυτό το πρόσχημα τουλάχιστον το μάζεψε, μια και ήδη είχε ενοχλήσει την ηγεσία του κόμματος, που έβραζε σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This