Αλεξία (Μπακογιάννη) ξέρεις από Βέσπα;

Must Read

Παρασκευή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και η ζέστη είναι στο φόρτε της! Στην οδό Ρηγίλλης όμως μια δροσερή κοπέλα πάνω στην κατακόκκινη Βέσπα  (όπως έλεγε και ο αείμνηστος ΘΒ… καλέ μου άνθρωπε, ξέρεις από βέσπα)  περιμένει να ανάψει το φανάρι…

Χαζεύοντας (και εγώ περίμενα να ανάψει το φανάρι) παρατήρησα ότι δεν ήταν άλλη από την Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας,  ανιψιά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αδελφή του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη (για την εκλογή του οποίου δούλεψε αόκνως)! Χωρίς ασφάλεια, χωρίς επισημότητες, όπως λέμε σαν το «κορίτσι» της διπλανής πόρτας!

Αλεξία μας, όλα καλά και άγια, αλλά έκανες και εσύ τα μικρά σου «φάουλ»… Ναι ξέρω, η ζέστη είναι αφόρητη αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να μην φοράς κράνος, άσε που χαζεύεις και το κινητό… Φάουλ Αλεξία μας, φάουλ!

Και μια πρόταση: Βάψε μπλε τη Βέσπα!

Το κόκκινο είναι «ξεπερασμένο» και τα επόμενα 4 χρόνια το μπλε θα είναι πολύ της… μοδός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This