Το υπουργικό ζευγάρι που είναι… in love

Must Read

Ολοι το σιγοψιθυρίζουν εδώ και καιρό στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της Πειραιώς στο Μοσχάτο, αλλά οι ίδιοι το «επιβεβαίωσαν» με την κοινή τους εμφάνιση στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Το νέο ειδύλλιο στον χώρο της πολιτικής είναι αυτό μεταξύ του υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, καθώς οι φίλοι τους κάνουν λόγο για έρωτα με την πρώτη ματιά, που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου οκτώ μήνες, στα γραφεία της Ν.Δ., όπου η Δόμνα εργαζόταν ως σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πρώτη τους όμως κοινή δημόσια εμφάνιση, ήταν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο φακός του «συνέλαβε» να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Σύμφωνα με την Espresso, το «γαλάζιο» ζευγάρι, που μέχρι πρότινος προσπαθούσε να μη δίνει αφορμή για σχόλια, έχει θεαθεί και στα μπαράκια πέριξ της οδού Βουλής αλλά και στο Zonars της οδού Βουκουρεστίου.

Όλο αυτό όμως το διάστημα της σχέσης τους, οι δυο τους επισκέπτονταν το Ρέθυμνο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη Κεφαλογιάννη ενώ η Δόμνα έγινε και «μέλος» μιας μεγάλης νεοδημοκρατικής παρέας πολιτικών, που σχεδόν κάθε χρόνο δίνει το «παρών» στην Κρήτη, φιλοξενούμενη του νέου υφυπουργού Υποδομών.

Πρόκειται για τους βουλευτές Ολγα Κεφαλογιάννη, την πρώην βουλευτή Μαρία Αντωνίου, τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τη βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή και πολλούς άλλους.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι δύο τους να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάντως, όπως και να έχει, το υπουργείο Εργασίας βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι μόνο για τα του χαρτοφυλακίου του. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μόλις λίγες ημέρες που η τέως υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου ομολόγησε μπροστά στις κάμερες τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This