Αποχαιρέτησε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Ν. Βούτσης

Must Read

Την τελευταία του συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες  ως Πρόεδρος της Βουλής είχε ο Νίκος Βούτσης λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας Βουλής. “Στο εξής θα διαδραματίζω πολιτικό ρόλο στην Βουλή ως πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στο κόμμα που υπηρετώ στην Αριστερά” είπε αναφορικά με τον ρόλο του την επόμενη μέρα. Ο Νίκος Βούτσης νιώθει, όπως είπε, περήφανος για το έργο της Βουλής επί των ημερών του  και  αποκάλυψε ότι τις τελευταίες μέρες είχε συστηματική συνεργασία με τον τον διάδοχό του Κώστα Τασούλα, ώστε να είναι έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα ως νέος Πρόεδρος της Βουλής.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής αφού ευχαρίστησε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την “ειλικρινή, επαγγελματική και καθόλα διαφανή συνεργασία” τόνισε  πως αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στο Κοινοβούλιο  δίνοντας έμφαση στο τέλος των μνημονίων, στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην έκδοση του φακέλου της Κύπρου, στην προώθηση της Συνταγματικής Αναθεώρησης και στον  εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Την Πέμπτη εκτός από την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής θα εκλεγούν με ονομαστική ψηφοφορία οι 8 αντιπρόεδροι και οι κοσμήτορες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This