Τσίπρας – Τσακαλώτος: «Το πρώτο αίμα»

Must Read

Την πρώτη τους αντιπαράθεση – και μάλιστα ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – είχαν χθες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίσθηκε εκνευρισμένος από την κριτική που έκανε ο άρτι διορισθείς πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρ. υπουργός Οικονομικών ζήτησε το λόγο αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ευκλ. Τσακαλώτος, που είχε πρόσφατα συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Αλ. Τσίπρα, άσκησε κριτική λέγοντας ότι το κόμμα δεν έχει πολιτική ατζέντα.

Μόλις ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο Ευκλ. Τσακαλώτος ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε τον λόγο και σε χαμηλούς τόνους υπογράμμισε ότι το κόμμα έχει ατζέντα και πολιτική και αυτό «είναι ξεκάθαρο» από τις προτάσεις που έκανε για την συγκρότηση του προεδρείου της ΚΟ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε καθήμενος από την θέση του και όχι στο μικρόφωνο, με αποτέλεσμα κάποιος βουλευτής να διαμαρτυρηθεί από τα «ορεινά»: «πρόεδρε, δεν σε ακούμε». Αυτό προκάλεσε τον (παραπάνω) εκνευρισμό του κ. Τσίπρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Άντε μην τα πάρω στο κρανίο», συμπληρώνοντας πως υπάρχει ατζέντα και ότι δεν πρέπει να κάνουν κάποιοι πως δεν καταλαβαίνουν και η συζήτηση κόπηκε μαχαίρι. Ο Ευκλ. Τσακαλώτος δεν απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This