Ο Τσίπρας ακύρωσε τις διακοπές του για τα… μάτια του Πολάκη

Must Read

Την πλήρη ταύτιση με τον «πολακισμό» επιλέγει ο Τσίπρας, καθώς φέρεται να αποφάσισε να πάει αύριο στη Βουλή και να υπερασπιστεί τον βουλευτή του που κινδυνεύει με άρση της ασυλίας του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει τις διακοπές του για να πάει την Τετάρτη στη Βουλή και στηρίξει τον Παύλο Πολάκη. Θέλει έτσι να στείλει μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να δείξει στον Κ. Μητσοτάκη τι αντιπολίτευση θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου πέρασε η γραμμή στήριξης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών παραγόντων (Δ. Παπαγγελόπουλος, Μ. Παπασπύρου) που απειλούνται με διώξεις. Επισημαίνεται ότι την γραμμή αυτή υποστήριξε από τους πρώτους ο Νίκος Παππάς που είχε δηλώσει ότι εκείνοι που έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Π. Πολάκη την Τετάρτη θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Αλ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να καλύψει τα στελέχη του, αλλιώς το κόμμα θα εκφυλιστεί από προσωπικές έριδες και πολιτικές διαφωνίες. Έτσι όμως θα ταυτιστεί με πρόσωπα που προκάλεσαν την κοινή γνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη

α) για συκοφαντική δυσφήμηση του προέδρου των εργαζομένων και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σταμάτη Πουλή ύστερα από μήνυση του τελευταίου

β) για ενδεχόμενη ηχογράφηση τηλεφωνικής επικοινωνίας του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα με τον Π. Πολάκη.

Από την πλευρά του ο Π. Πολάκης έχει ζητήσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας να εξεταστούν οι υποθέσεις του με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών, που προβλέπει σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής. καθώς αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι σχετίζονται με τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η πλειοψηφία της Επιτροπής (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση) απέρριψε το αίτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This