Ποιον παντρεύτηκε η Ελενα Ράπτη

Must Read

Όπως η Γούιτνεϊ Χιούστον στην ταινία «Σωματοφύλακας» βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Κέβιν Κόστνερ, έτσι και η βουλευτής της Ν.Δ Έλενα Ράπτη έκρυβε το δικό της έρωτα για τον γαλανομάτη Κίμωνα, τον εντυπωσιακό άνδρα της προσωπική της ασφάλειας για χάρη του οποίου ντύθηκε μέχρι και νυφούλα.

Ο γάμος τελέστηκε στις 18 Μαϊου και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού κανένας μέχρι τότε δεν γνώριζε το παραμικρό για τις προθέσεις του ζευγαριού. Για τον λόγο αυτό η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Έλενας Ράπτη και στο οποίο εξακολουθούν να ζουν οι γονείς της Δημήτρης και Φωτούλα.

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε, χθες, η Έλενα Ράπτη μέσω ανάρτησης που έκανε στο instagram, καθώς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Η είδηση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αίσθηση και ταυτόχρονα πολλά ερωτηματικά τα οποία το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει αναπάντητα. Για την ημέρα του γάμου της η Έλενα Ράπτη επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία από δαντέλα και τούλι του οίκου της Σήλιας Κριθαριώτη η οποία μετά την ανακοίνωση της λαμπερής νύφης προχώρησε και εκείνη σε δική της ανάρτηση.
«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα» έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη η οποία αποκάλυψε πως ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και πως η πολιτικός δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών. Πάντως, αυτές τις μέρες οι νιόπαντροι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Χαλκιδική.

Πηγή: espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This