Έκαναν… έκπτωση 300 ευρώ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Must Read

«Το φιλοσόφησα: όποιος γκρινιάζει, κάτι κερδίζει». Με αυτή την σκωπτική ατάκα – παραλλαγή από παλαιά ελληνική ταινία –βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζε πικρόχολα την επιστολή της Πολιτικής Γραμματείας που εστάλη και δίνει έκπτωση 300 ευρώ στους συναδέλφους του που έχουν εκλεγεί στην περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΣΥΡΙΖΑ επετεύχθη μία ισορροπία.
-παραμένει η καθολική υποχρέωση των βουλευτών να ενισχύουν το κόμμα.
-1.000 ευρώ θα δίνουν οι βουλευτές που εξελέγησαν σε Α Αθηνών, στους τρεις τομείς της Β Αθηνών (Βόρειο, Νότιο, Δυτικό), στην Α και την Β Θεσσαλονίκης και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
-700 ευρώ θα δίνουν οι βουλευτές που εξελέγησαν στις άλλες εκλογικές περιφέρειες.
Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα όλοι οι βουλευτές κατέβαλαν 1.000 ευρώ το μήνα από την αποζημίωση που ελάμβαναν και τα χρήματα αυτά μοιράζονταν ως εξής: 600 ευρώ στο κόμμα και 400 ευρώ για κοινωνικές δράσεις.

Η έκπτωση των 300 ευρώ δόθηκε επειδή μεταξύ άλλων αναγνωρίσθηκε ότι οι βουλευτές επαρχίας αναλαμβάνουν και τα έξοδα των κομματικών γραφείων.
Στην επιστολή επιλύεται και το ζήτημα των επιστημονικών συνεργατών με το κόμμα να ανακοινώνει «την διάθεση στο κόμμα της μίας από τις δυο θέσεις επιστημονικών συνεργατών και της μίας από τις τρεις αποσπασμένων, που δικαιούται κάθε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This