Ο γιος του Τζορτζ Σόρος στον τόπο του εγκλήματος…

Must Read

Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκέφθηκε τα Σκόπια και συναντήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ, που ανοιχτά πλέον φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πάτρωνές του και αυτοί που υπαγόρευσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία συνιστά προδοσία για τα ελληνικά συμφέροντα.

Στα Σκόπια ο γιος του πολυεκατομμυριούχου μετέβη από τα Τίρανα. Εκεί συναντήθηκε με τον Εντι Ράμα, προφανώς για να καθορίσουν την ανθελληνική στάση και να επαναπροσδιορίσουν την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» που επιβάλλει το ξερίζωμα της εθνικής ελληνικής μειονότητας.

Ο ρόλος του ιδρύματος Σόρος, με τις δεκάδες ΜΚΟ και εταιρίες «φαντάσματα» που έχουν απλώσει τα δίκτυα τους σε όλον τον κόσμο, αλλά βρίσκουν έδαφος ιδιαίτερα στα Βαλκάνια και διεισδύουν πλέον στην Ελλάδα χάρη σε υποτελείς ίσως και εξαγορασμένους πολιτικούς και όχι μόνο είναι γνωστός. Το γεγονός όμως ότι απροκάλυπτα ο κ. Ζάεφ φωτογραφίζεται με τον Σόρος «τζούνιορ», που έχει αναλάβει να τρέξει τα «projects» τα οποία έχει ανοιχτά ο υπέργηρος πατέρας του στην περιοχή των Βαλκανίων, θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το Σκοπιανό, το άνοιγμα της «στρόφιγγας» των μεταναστών από την Τουρκία και βεβαίως την προώθηση του «μουσουλμανικού τόξου» στην περιοχή.

Είδε τον Ζάεφ

Η συνάντηση Σόρος – Ζάεφ γίνεται σε μια περίοδο όπου ο σκοπιανός αλυτρωτισμός βρίσκεται σε έξαρση, με τις ψευδεπίγραφες σημαίες με τον Ηλιο της Βεργίνας να κάνουν την εμφάνισή τους σε ολοένα και περισσότερες πόλεις των Σκοπίων (σ.σ.: παρότι υποτίθεται ότι έχουν απαγορευτεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών), ενώ οι ΗΠΑ και η Γερμανία πιέζουν για επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ. Η δε συνάντηση Σόρος – Ράμα την προηγούμενη ημέρα… συμπίπτει (στις 29 Αυγούστου έγινε) με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά νησιά από τα παράλια της Τουρκίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο στενοί συνομιλητές του Ράμα είναι η οικογένεια Σόρος και ο Ταγίπ Ερντογάν. Σημειώνεται επίσης ότι πολλές ΜΚΟ που σχετίζονται με το ίδρυμα Σόρος εμπλέκονται στο μεταναστευτικό παιχνίδι με στόχο την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.
Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκεπτόμενος τα Σκόπια και μετά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ έγραψε στο twitter ότι «συζήτησαν το αναξιοποίητο οικονομικό δυναμικό της χώρας και την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας προς όφελος όλων των Βορειομακεδόνων πολιτών». Είχε επίσης συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της χώρας Στέβο Πενταρόφσκι.

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This