Χήτας: Πως θα γίνει το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία;

Must Read

Λίγα 24ωρα πριν χτυπήσει το κουδούνι στις σχολικές μονάδες, παραμένει μετέωρο το τι θα γίνει με το μάθημα των Θρησκευτικών. Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της «Ελληνικής Λύσης», Κώστας Χήτας, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο θέμα, από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χήτας ζητά από την κ. Κεραμέως να διευκρινίσει αν στο μάθημα των Θρησκευτικών θα εξακολουθήσουν να υφίστανται τα βιβλία του προκατόχου της κ. Κώστα Γαβρόγλου, που η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις της, ως Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ., χαρακτήρισε αντισυνταγματικά.

Σε σχετική του δήλωση ο Κώστας Χήτας υπογράμμισε πως «σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτο λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς να μη γνωρίζουν δάσκαλοι, γονείς και μαθητές τι θα διδαχθούν στο ευαίσθητο θέμα των Θρησκευτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This