Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 14,5 μονάδες για την ΝΔ

Must Read

Στην πρώτη δημοσκόπηση της νέας περιόδου της MRB για το Star, η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει τη πλειοψηφία της θετικής γνώμης.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 14,5%. Συγκεκριμένα ΝΔ: 36,4%, ΣΥΡΙΖΑ: 21,9%,ΚΙΝΑΛ: 6,4%,ΚΚΕ: 4,8%,ΜΕΡΑ 25 4,3, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,1%

Ειδικότερα, στο ερώτημα για την αξιολόγησης της εμφάνισης του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, το 46,5% απάντησε θετικά εν αντιθέσει με το 14,6%. Στο ίδιο ερώτημα για τον Αλέξη Τσίπρα, οι θετικές γνώμες έφθασαν στο 22,1% έναντι των αρνητικών που άγγιξαν το 36,9%.

Αξιολόγηση της κυβέρνησης

Κληθείς να απαντήσουν στο ερώτημα που αφορά «αξιολόγηση της Κυβέρνησης της ΝΔ», το 61, 4% έκρινε πως είναι θετική ενώ μόλις το 24,4 % την βρήκε αρνητική. Θετική είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινή γνώμη και στην αξιολόγηση των χειρισμών του Πρωθυπουργού σε ποσοστό 63,1% . Στο αντίστοιχο ερώτημα, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 39,4% της θετικής γνώμης.

Στο κάδρο της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 45,5% και ακολουθούν: Αλέξης Τσίπρας 35,6%, Φώφη Γεννηματά 22,7%, Γιάνης Βαρουφάκης 22,5%, Δημήτρης Κουτσούμπας 19,9% και Κυριάκος Βελόπουλος 10,8%.

Στην δημοφιλία των υπουργών η πρώτη τριάδα διαμορφώνεται ως εξής: Μιχάλης Χρυσοχοίδης 47,7%,Βασίλης Κικίλιας 43,4%,Χρίστος Σταϊκούρας 39,1%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This