Τρολάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την ΝΔ και της… εύχεται «καλά ξεμπερδέματα»!

«Οι αποστάσεις Μητσοτάκη – Σαμαρά που σιγά σιγά θυμίζουν το Γκραντ Κάνιον», λένε στην Κουμουνδούρου!

Must Read

Η αλήθεια είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στις εσωκομματικές αναταράξεις της ΝΔ και είναι λογικό διότι εκτιμούν ότι ο Μητσοτάκης υποχρεώθηκε από τον Σαμαρά να πάει σε Προκαταρκτική Επιτροπή, ενώ ο ίδιος στην πραγματικότητα δεν το ήθελε και το είχε δείξει στη ΔΕΘ. Από την πλευρά του ο Αλ. Τσίπρας δεν θέλησε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και περιορίσθηκε να πετάξει το μπαλάκι στο γήπεδό του λέγοντας «ας κάνει ότι του ταιριάζει» και ευχόμενος δεικτικά: «καλά ξεμπερδέματα».

Ωστόσο, και στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να δώσουν απαντήσεις. Για παράδειγμα θα καλύψουν τον Δ. Παπαγελλόπουλο; Θα ψηφίσουν την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής όπως θα κάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Οι απαντήσεις σε αυτά από την Κουμουνδούρου είναι μάλλον γενικόλογες. Δείχνουν κατεύθυνση -θετική για τη στήριξη του Δ. Παπαγγελόπουλου– αλλά δεν είναι ξεκάθαρα δεσμευτικές.

Για παράδειγμα λένε πως «τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» (άρα από κοινού) θα αποκαλύψουν την «μεθόδευση της ΝΔ». Και στο ερώτημα τι θα ψηφίσουν στη Βουλή απαντούν: «Εμείς δεν καλέσαμε τη ΝΔ να κάνουμε εξεταστική όλοι μαζί για να μάθουμε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι μία: Ότι το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και ότι η ΝΔ επιχειρεί αυτή τη στιγμή ένα δεύτερο σκάνδαλο, αυτό της συγκάλυψης». Δεν είναι και πολύ κατηγορηματικοί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This