Σκουρλέτης – Χαρίτσης: «Όπλισαν» και πάτησαν… enter!

Must Read

Μίνι κόντρα είχαν χθες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης με τον εκπρόσωπο τύπου Αλέξη Χαρίτση. Ο τελευταίος έχει αναλάβει την ψηφιοποίηση του κόμματος, και μεταξύ άλλων και την ηλεκτρονική εγγραφή μελών. Όμως ο Π. Σκουρλέτης φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί.

Χθες επί ώρα ρωτούσε τον Αλέξη Χαρίτση για την ψηφιακή εγγραφή των νέων μελών (για το πώς γίνεται, για τις διπλοεγγραφές, τις εγγραφές εξ αποστάσεως, τα προσωπικά δεδομένα κ.α.) και εκείνος έδωσε αναλυτικές απαντήσεις.

Κατά τα άλλα ξεκίνησε να καταρτίζεται το πρόγραμμα ανοιχτών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, με την παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εγγραφούν νέα μέλη. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος Σταθάκης θα είναι υπεύθυνος για την σύνταξη του νέου κυβερνητικού προγράμματος. Θα συγκροτηθεί μάλιστα και σχετική Επιτροπή στην οποία θα μετέχουν και πρ. υπουργοί και τ. βουλευτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This