Ο Δραγασάκης το κάνει όλο και καλύτερο: «Λάθος που αναθέσαμε στον Βαρουφάκη την υλοποίηση του σχεδίου μας»

Must Read

Λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση του πρώην πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος για διακυβέρνηση το 2015 και την παραδοχή από τον Γιάννη Δραγασάκη ότι ο πρώην πρόεδρος είχε δίκιο, σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα το έκανε… ακόμη καλύτερο.  

Έτσι βρέθηκε στο στόχαστρό του ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που έδωσε στο tvxs.gr, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν σημαντικό λάθος που το 2015 η υλοποίηση του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ στην πιο κρίσιμη φάση του ανατέθηκε στον τότε υπουργό οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το «αν υπήρξαν μόνον αυταπάτες ή υπήρξε και λάθος διαχείριση προσδοκιών», όσον αφορά στο πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ανέλαβε την εξουσία, ο κ. Δραγασάκης απάντησε ότι, «σημαντικό λάθος αποδείχτηκε ότι αναθέσαμε την υλοποίηση του σχεδίου μας, στη αρχική πιο κρίσιμη φάση, σε ένα άνθρωπο που όπως αποδείχτηκε είτε δεν το πίστευε είτε δεν το καταλάβαινε. Σε έναν άνθρωπο ο οποίος υποβίβαζε διαρκώς τη πολιτική σε τεχνικές και κακοσχεδιασμένες τακτικές και αντί να χτίζει συμμαχίες και γέφυρες, όπως απαιτούσε η πολιτική μας άνοιγε μέτωπα με όλους, συχνά αχρείαστα ή σε δευτερεύοντα θέματα, ακόμη και στις πιο κρίσιμες και ευαίσθητες στιγμές χωρίς κανένα σχέδιο ούτε Α, ούτε Β, ούτε Χ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This