Στη Θεσσαλονίκη με ομιλίες και βραβεύσεις Παυλόπουλος-Καραμανλής

Must Read

«Γεμάτο» θα είναι το Σαββατοκύριακο του Προκόπη Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ενώ το δικό του «παρών» στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα δώσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Θα τιμηθεί αύριο το βράδυ (19.30) με το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ), στο πλαίσιο του εορτασμού 80 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας, σε μια εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει και ο Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. να μην περιορίζει την ομιλία του στα της ΕΜΣ, αλλά να αναφέρεται και στα εθνικά θέματα.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα εγκαινιάσει πέντε εκθέσεις στην πόλη, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιήσει ακόμα πέντε επισκέψεις σε ιδρύματα, συλλόγους, μουσεία και σωματεία.

Παρών στην πανηγυρική δοξολογία

Φυσικά, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δώσει το «παρών» και στην πανηγυρική δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο σήμερα το πρωί, ενώ το μεσημέρι θα βρεθεί στο καθιερωμένο γεύμα προς τιμήν του από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης. Το αυριανό πρόγραμμα του Προέδρου ξεκινά από την επίσκεψή του στο αντιτορπιλικό «Βέλος» του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ξεχωρίζει το πέρασμά του από το Εβραϊκό Μουσείο. Το βράδυ θα βρεθεί στην προαναφερθείσα εκδήλωση της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Η επίσκεψή του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, οπότε θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This