Μυστήριο φλερτ στη Βουλή για Κυριάκο και Κωνσταντινόπουλο!

Must Read

Αβρότητες αντάλλαξαν στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκ του Κινήματος Αλλαγής ορμώμενος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση της ερώτησης του τελευταίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να υποστηρίζει ότι το ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020 και θα είναι έτοιμο εντός διετίας, καθώς το έργο «ξεμπλόκαρε» με τον αναπτυξιακό νόμο, εξέλιξη που χαιρέτισε ο βουλευτής.

Προκάλεσε ωστόσο εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στην ερώτηση στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», παρόλο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει πάρει τον δρόμο της λύσης ήδη από την περασμένη εβδομάδα με σχετική τροπολογία.

Πάντως, ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για τη διαχείριση των σκουπιδιών, αλλά και για την απουσία βουλευτών από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συζήτηση στην Ολομέλεια. Επίθεση στην Κουμουνδούρου εξαπέλυσε και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., που υποστήριξε ότι «συμφέροντα οικογενειοκρατικά στην Πελοπόννησο, που τέμνονταν σε όλα τα επίπεδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εμπόδισαν το έργο ΣΔΙΤ», αφήνοντας αιχμές και για τον Πέτρο Τατούλη.

Την ίδια ώρα οι εκατέρωθεν… φιλοφρονήσεις επεκτάθηκαν και στο θέμα των χρεώσεων των τραπεζών, με τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. να επισημαίνει ότι το κόμμα του είχε θέσει το ζήτημα ήδη από τον Σεπτέμβριο.

«Χαίρομαι που σήμερα οι συστημικές τράπεζες ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε άμεσες μειώσεις» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Έχουμε κάποια πρώτα μηνύματα από τις τράπεζες για μειώσεις χρεώσεων. Μπορούμε να διαμορφώσουμε μια διαφορετική κουλτούρα, χωρίς εντάσεις. Να ακούμε τις απόψεις των βουλευτών και να ενσωματώνουμε τις απόψεις βουλευτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This