Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη στις Βρυξέλλες

Must Read

Οι αναφορές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις Βρυξέλλες για μη διαχειρίσιμη κατάσταση στο μεταναστευτικό θορύβησαν την κυβέρνηση, που… ένιωσε την απουσία του από τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου διπλά!

Δείτε επίσης: «Κινέζικο βασανιστήριο» το μεταναστευτικό: Σύσκεψη στο Μαξίμου με φόντο συνεχείς ροές και αντιδράσεις

Οι αναφορές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη έγιναν σχεδόν την ίδια ώρα της σύσκεψης, όταν ο πρωθυπουργός με την «ομάδα κρούσης» του σχεδίαζαν την στρατηγική για την αντιμετώπιση του επίμαχου ζητήματος.

Λέγεται, μάλιστα, πως το κλίμα για τον κ. Χρυσοχοΐδη σε αυτή τη φάση δεν είναι θετικό και ότι πιθανώς δεν ήταν τυχαία η απόφαση να γίνει η σύσκεψη χωρίς αυτόν… Όπως φαίνεται, δεν είναι λίγοι εκείνοι που του χρεώνουν την μέχρι τώρα αποτυχία στο μεταναστευτικό.

Κυβερνητικές πηγές του καταλογίζουν πως αρνείται να συνεργαστεί με άλλους υπουργούς, έχει κλειστές τις πόρτες του γραφείου του για τους βουλευτές, ενώ οι πρωτοβουλίες, λένε, που αναλαμβάνει είναι ελάχιστες σε σχέση με το μέγεθος του προβλήματος.
Μάλιστα, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δώσει τον ρόλο του συντονιστή της συζήτησης και του σχεδιασμού στον υφυπουργό Άμυνας, Μιλτιάδη Στεφανή, δεν είναι τυχαίο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλλον, προσπαθεί αυτή την περίοδο να μετριάσει τις φωνές εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This