Ο Αυτιάς «ξέθαψε» τον Καρατζαφέρη για να «αποκαλύψει» ότι ο Μητσοτάκης κάνει στα κρυφά φιλανθρωπίες

«Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες»

Must Read

Πρωινό Σαββάτου, με καφέ χαλαρά στον καναπέ (για όποιον δεν έφυγε τριήμερο) και ανοίγοντας την τηλεόραση εμφανίζεται ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Γιώργο Καρατζαφέρη (τον χέρι-χέρι ντε), ο οποίος εκτός από το κουστούμι του, βγήκε και ολόκληρος από τη ναφθαλίνη για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου, ενόψει των εκλογών.

Μόνο που η συζήτηση κάποια στιγμή, παίρνει λίγο διαφορετική τροπή και ο πρώην Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αρχίζει και αραδιάζει τα εξής:

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, ορθόδοξος δεν είναι», «Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες», «Ο Μητσοτάκης είναι χριστιανός ακριβώς με την έννοια του χριστιανού».

Ενώ δεν κρατήθηκε και προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, που όμοιά της ούτε ο απόστολος Ιωάννης δεν θα έγραφε στο βιβλίο του…

«Και θα αποκαλύψω και κάτι και είμαι σίγουρος ότι θα ενοχληθεί. Αλλά εγώ θα το πω. Το φιλανθρωπικό έργο του Μητσοτάκη δεν  μπορείς να το φανταστείς. Εν κρυπτώ χωρίς καν δημοσιότητα. Αυτό το λέω γιατί είναι η πεμπτουσία του χριστιανισμού…»

  • Δείτε ολόκληρη τη βαρυσήμαντη… πολιτική ανάλυση που έγινε στο στούντιο του ΣΚΑΪ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This