Ο Καρανίκας «επέστρεψε» στην κάνναβη

Must Read

Από σερβιτόρος και άνεργος, μπήκε στα σαλόνια του Μεγάρου Μαξίμου ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Τώρα δηλώνει επιχειρηματίας που συμβουλεύει εταιρίες, μεταξύ άλλων, και στον τομέα της καλλιέργειας και της επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης. Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο μετακλητό υπάλληλο της πρώτη φορά Αριστεράς, Νίκο Καρανίκα.
Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, ο κ. Καρανίκας εμφανίστηκε να έχει ανοίξει τη δική του εταιρία, με τα αρχικά του ονόματός του μάλιστα, ΝΚ CONSULTING, και να χειρίζεται το αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκε ενόσω ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου, τα επενδυτικά πρότζεκτ για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης. Ήταν ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς του στα social media άρθρα, σύμφωνα με τα οποία η φαρμακευτική κάνναβη μπορούσε ακόμη και να θεραπεύσει τον καρκίνο, προκαλώντας με τις αναρτήσεις του εύλογες αντιδράσεις.
Μετά τις εκλογές του Ιουλίου και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία αλλά και τις γνωριμίες που είχε αποκτήσει από τη θητεία του στην κυβέρνηση και στις 20 Σεπτεμβρίου σύστησε εταιρία, μια μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με έδρα το Παγκράτι, στην οποία μοναδικός εταίρος και διαχειριστής είναι ο ίδιος. Η εταιρία ανοίχτηκε με αρχικό κεφάλαιο 2.000 ευρώ και σκοπός της, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι «δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβούλων και άλλων συμβούλων διαχείρισης, δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This