Μετά το «κράξιμο» σειρά πήραν οι υποστηρικτές του Κυρανάκη

Must Read

Μετά τους επικριτές σειρά έλαβαν οι υποστηρικτές του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο γιατί είπε το αυτονόητο όσον αφορά την επίμαχη υπόθεση περί «μπάρμπεκιου», ενώ την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, που προκάλεσε το θέμα, συνεχίσει να ρίχνει λάδι…

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στήριξε ανοιχτά τον βουλευτή του νότιου τομέα της Αθήνας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, επισημαίνοντας το δικαίωμα των στελεχών της Ν.Δ. να έχουν τις απόψεις τους.

Διαβάστε επίσης: Και ο Ψωμιάδης στο μπάρμπεκιου κατά των μεταναστών (video)

Μολονότι η Ν.Δ. κυριαρχεί σε σχέση με την Αριστερά, σε επίπεδο ιδεών, στελεχών και διαχείρισης, «πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης» είπε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε σημειώνοντας ότι ο κ. Κυρανάκης «είναι ένας νέος συνάδελφος που εξελέγη με μεγάλη άνεση στην περιφέρειά του, στην πρώτη υποψηφιότητά του, και έχει δώσει μάχες για να είμαστε σήμερα εδώ».

Η στήριξη στον κ. Κυρανάκη από τον υπουργό Ανάπτυξης ήρθε μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε ο βουλευτής από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Διαβάστε επίσης: Η Μπακογιάννη «έκραξε» τον Κυρανάκη αντί για τον Γιαννούλη

Είναι γνωστό όμως ότι τις ίδιες απόψεις με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη έχει η πλειονότητα των βουλευτών της Ν.Δ. και το «άδειασμά» του ήρθε προκειμένου να μην ξεσπάσει θύελλα υποστήριξης του. Κάποιοι δε είδαν τις απόψεις του ως ευκαιρία να τον «κοντύνουν» μετά την απήχηση που έτυχε στις πρόσφατες εκλογές.

Ενδεικτική είναι και η δήλωση της βουλευτού Έλενας Ράπτη. «Να υποθέσουμε πως είναι εξίσου ποινικά κολάσιμος σαδισμός να κυκλοφορούν οι Ελληνίδες με τα αμάνικα δίπλα στα κέντρα φιλοξενίας, πόσο μάλλον μέσα σε αυτά;

Μήπως είναι επίσης σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του επειδή τυχαίνει να ζει δίπλα σε μια κοινότητα προσφύγων μουσουλμάνων; Μήπως ενοχλούν αισθητικά και οι εκκλησίες, η σημαία, οι παραδόσεις; Μήπως να δημιουργήσουμε ζώνες απαγόρευσης κατανάλωσης χοιρινού σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από τα κέντρα φιλοξενίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά η «γαλάζια» βουλευτής.

Ο Χρήστος Γιαννούλης πάντως τον χαβά του, παρά τα 130.000 αρνητικά σχόλια ή απειλητικά μηνύματα, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, που προκάλεσε η προκλητική δήλωσή του. Μίλησε για «κυρανακισμό», για «προκλήσεις, ρατσισμό, μισαλλοδοξία και διγλωσσία» καταγγέλλοντας το μπάρμπεκιου στα Διαβατά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This