Ο «διπλωματούχος» του Μετσόβιου Αλέξης Τσίπρας μένει μετεξεταστέος στα Μαθηματικά (video)

Must Read

Δεν πρόλαβε καλά καλά να καταλαγιάσει ο σάλος με την γκάφα του πρώην πρωθυπουργού για το ραδιόφωνο της Deutsche Welle που ισχυρίστηκε ότι οι Ελληνες άκουγαν την περίοδο της Κατοχής και τώρα ξαναχτυπά με νέα!

Στη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή, η «Ώρα του πρωθυπουργού», ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να κοντραριστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε το ποσοστό των ερωτήσεων που απάντησε στην θητεία του, δηλαδή 3,5%.

Όμως το σίγουρο είναι ότι δεν περιμέναμε αυτή την απάντηση από τον διπλωματούχο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς από τις 14 ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει στις 3, και το ποσό που υπολόγισε ήταν … 3%!

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας και ξεσήκωσε τα τρολ του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο μετά το 2:47

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This