Ο (αγχωμένος) Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο μας θύμισε τον «πρόεδρο του Εδεσσαϊκού» (video)

Must Read

Ο αγαπημένος μας Αλέξης Γεωργούλης που είναι και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (εκτός από πολύ γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός), μίλησε στην εκδήλωση του Ευρωκοινοβούλιου για την εξόρυξη χρυσού, ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών.

Φαίνεται όμως ότι από το άγχος που τον διακατείχε, δεν τα πήγε και πολύ καλά. Για την ακρίβεια, δεν μας άφησε περιθώριο να καταλάβουμε τι ήθελε να πει:

«Ο λόγος που ζητάω το λόγο είναι επειδή είμαι μέλος της Επιτροπής των Αναφορών, και περνάνε αυτά από τα χέρια μου ουσιαστικά, από το δικό μας το γραφείο. Να πω δυο πράγματα όσον αφορά για τις αναφορές που έχουνε συμβεί, υπάρχει ιστορικό από το 2006 που έχουν έρθει γύρω στις έξι αναφορές, οι περισσότερες έχουν κλείσει έξω από τις δύο τελευταίες, αλλά θα ήθελα να καθίσω στην τελευταία την έκτη γιατί στις προηγούμενες η Κομισιόν, ουσιαστικά έπρεπε να ρωτήσει το ελληνικό κράτος τι συμβαίνει και έπαιρνε την απάντηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος ότι υπήρχε μία μελέτη ότι δεν υπάρχει καταστροφή. Αλλά από το ’13 και μετά υπάρχει μια σιγή ιχθύος. Αλλά στο 2006, μάλλον εδώ θέλω να πω ότι η Κομισιόν εδώ έχει απαντήσει, ότι από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει τίποτα στις δύο αναφορές που υπάρχουν στα δύο μεγάλα ζητήματα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει και λόγος να κρατηθούν ανοιχτές. Αλλά στην τελευταία υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που πρέπει να ανοίξουνε οπότε εκεί ίσως υπάρχει μια ελπίδα να μπορέσει αυτό το πράγμα να βρει ένα δρόμο να είναι πιο δίκαιος προφανώς. Αυτή η αναφορά πρέπει ουσιαστικά για να δημιουργήσει κάποιο αντίκτυπο να την φέρουμε στην PETI ξανά μέσα στις επόμενες αναφορές για το 2020 γιατί για το ’19 έχουν κλείσει, οπότε από εκεί θα προσέχουμε και θα έχουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε την δικαιοσύνη και όπου χρειάζεται φως να το ρίξουμε. Αυτά μπορούμε να κάνουμε σαν επιτροπή, δεν έχουμε κάποια αρμοδιότητα, ν’ ασκήσουμε πιέσεις με κάποιον άλλο τρόπο, μόνο με το να φέρουμε στο φως ότι στοιχείο υπάρχει και να ζητήσουμε από την Κομισιόν να μας δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι στιγμής».

Όπως και να χει βέβαια, τον συμπαθούμε και αναγνωρίζουμε όλη την καλή του διάθεση!

Δείτε επίσης: Ο «διπλωματούχος» του Μετσόβιου Αλέξης Τσίπρας μένει μετεξεταστέος στα Μαθηματικά (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This