Η τάξη του 74 με τους τρεις αρχηγούς της ΟΝΝΕΔ και τον έναν πρωθυπουργό

Must Read

Εβδομήντα οννεδίτες της τάξης του 1974 συγκεντρώθηκαν, παρά τη βροχή που έπεφτε τουλούμι, στο «Κάραβελ» έπειτα από πρωτοβουλία του ιστορικού στελέχους της παράταξης Αγγελου Μοσχονά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Μαρριέττα Γιαννάκου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Θωμάς Κούρτης, ο Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Νίκος Παπαδημάτος κ.ά.

Διαβάστε ακόμη: Μακάριος Λαζαρίδης: Πολύ καλός και ο Κ. Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Αγγελος Μοσχονάς στην ομιλία του, αφού τόνισε ότι αυτή η γενιά έβγαλε τρεις προέδρους ΟΝΝΕΔ, τόνισε με νόημα ότι η παράταξη «έχει αρχηγούς και προέδρους. Οι πρόεδροι εκλέγονται, έρχονται και παρέρχονται. Οι αρχηγοί παραμένουν. Δεν εκλέγονται. Καθιερώνονται. Η παράταξή μας έβγαλε έναν τέτοιο αρχηγό: Τον Κώστα Καραμανλή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This