O Κώστας Μπακογιάννης με σύστημα «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» ξεκολλάει τσίχλες από τα πεζοδρόμια (video)

Must Read

O δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης κάνει «τζιτζί» τους δρόμους της πλατείας Συντάγματος, λίγο πριν η πόλη βάλει «τα καλά» της ενόψει Χριστουγέννων. Με ένα νέο σύστημα καθαρισμού με νερό και ατμό που διώχνει μακριά και την πιο σκληρή… βρομιά.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να επιβλέπει με ιδιαίτερη προσοχή τη νέα μέθοδο απολύμανσης, ενώ ο υπάλληλος του εξηγεί πώς λειτουργεί. 

«Δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο στη Πλατεία Συντάγματος. Έπειτα από χρόνια, ειδικό πλύσιμο με νερό και ατμό. Από κάθε κολλημένη τσίχλα ξεχωριστά μέχρι απολύμανση με σύγχρονο οικολογικό τρόπο. Δεν τα κάνει αόρατα, το αντίθετο. Η πλατεία στην καρδιά της Αθήνας, πιο ορατή, πιο καθαρή από ποτέ. Ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές σε μία καθαρή πόλη.»

Συγχαρητήρια κύριε δήμαρχε, περιμένουμε όμως να δούμε μια πιο καθαρή Αθήνα και όχι «όσα βλέπει η πεθερά» γύρω γύρω από την Βουλή. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This