Κ. Τσίγκας: Ξεπουλήθηκαν οι άνθρωποι του Κυριάκου και επιβραβεύουν πολιτικούς γυρολόγους!

Must Read

Αντιδράσεις -όχι μεγάλης έκτασης για την ώρα- καταγράφονται μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των νέων διοικητών νοσοκομείων. Αντιδράσεις με την κατηγορία του… πασοκισμού.

Η πιο έντονη έρχεται από τα Τρίκαλα, από τον αναπληρωτή γραμματέα της Οργάνωσης Επιστημόνων της Ν.Δ. και φανατικό υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Τσίγκα.

Μετά τον διορισμό στη θέση διοικητή ενός 82χρονου, ο οποίος έχει περάσει από όλα τα μικρά κόμματα (ΛΑΟΣ κ.λπ.) και γύρισε στη Ν.Δ. τη σωστή στιγμή, ο κύριος Τσίγκας έκανε μια οργίλη ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook. Eκεί διερωτάται «Ποια αξιοκρατία και ποια αριστεία! Αχαριστία!», κάνει λόγο για «επιβράβευση των πολιτικών γυρολόγων», μιλά ειρωνικά για… «μπόνους στη γενιά 80 plus», αποδίδει ευθύνες σε συνεργάτες του πρωθυπουργού και καταλήγει πως πρόκειται «για ξεπούλημα ανθρώπων του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Λεπτομέρεια: Ο κύριος Τσίγκας είναι φίλος με τον ισχυρό κομματικό παράγοντα Θανάση Νέζη. Και τα έδωσε όλα για την εκλογή του Κυριάκου το 2016.

Αντιδράσεις ακούω ότι υπάρχουν και στην Αθήνα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» είναι τέως σύζυγος γνωστού και πατεντάτου πασόκου δημοσιογράφου των Αθηνών. Λένε… Αλλά αυτό είναι αμαρτία; Αν ισχύει η πληροφορία, ήταν – δεν είναι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This