Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μία ωραία (κοσμοπολίτικη) ατμόσφαιρα, είμαστε…

Must Read

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του DiEM25 έγινε στην Πράγα, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, παρουσία του Γιάνη (με ένα ν – για μην ξεχνιόμαστε).

Όπως μαθαίνουμε, μαζεύτηκαν -όχι ιδιαίτερα πολλοί- για διήμερο μέλη από όλες τις εθνικές αντιπροσωπίες του Diem25 για να κάνουν, λέει, μια πρώτη αποτίμηση των πεπραγμένων του κινήματος και να αναζητήσουν νέους τρόπους ενδυνάμωσης και εξάπλωσης των ιδεών του σε μια συγκυρία γεμάτη προκλήσεις!

Δείτε επίσης: Ο Γιάνης θέλει να κάνει ντόρο και θυμίζει τον… ΠΜ: Αγαπάει τη δραχμή του

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου ξεκίνησε με την ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτή του DiEM25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Μόνο που οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν προδίδουν πανευρωπαϊκό συνέδριο, αλλά μια μικρή παρέα που τα λέει… Δεν μου φαίνεται ότι αυτή η περίεργη παρέα θα αλλάξει τον ρουν της Ιστορίας.

Τους βγάζω το καπέλο όμως που πήγαν να μαζευτούν σχεδόν παραμονές Χριστουγέννων σε μια από τις ωραιότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι έχουν στο… πετσί τους το «ευ ζην».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This