Δήλωση 80χρονου: Ο Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει να διοριστώ διοικητής σε νοσοκομείο (video)

Must Read

Με τα μισά «μυαλά» της χώρας να φεύγουν στο εξωτερικό, επειδή δεν βρίσκουν δουλειά, ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε –όπως υποστηρίζει ο κ. Πατέρας – έναν συνταξιούχο για διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας… Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο κ. Πατέρας βγήκε να υπερασπιστεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για ηλικιακό ρατσισμό!

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε ο 80χρονος διοικητής μετά το σάλο που προκλήθηκε

Συναίσθηση του τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία που ζούμε φαίνεται πως δεν υπάρχει στα υψηλά στρώματα της χώρας, ακριβώς σαν να βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της… ατμόσφαιρας, σε άλλη ζώνη!

Μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ, ο κ. Πατέρας, λοιπόν, υποστήριξε πως υπάρχει ένας ηλικιακός ρατσισμός και πως αυτό που ενόχλησε είναι ότι έχει φτάσει 80 χρονών.

Ο παραιτηθείς διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, μάλιστα, ανέφερε πως προεκλογικά είχε κάνει αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση, όπως όλοι.

Εκείνη την περίοδο είχε συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του είχε πει πως δεν ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές και τον είχε παρακαλέσει όταν γίνει κυβέρνηση, να τον διορίσει στο νοσοκομείο.

Ο κ. Πατέρας δήλωσε πως σε… αντάλλαγμα θα βοηθούσε τη ΝΔ στα Τρίκαλα, καθώς, όπως επισήμανε, όταν ήταν υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ είχε πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχε έναν… στρατό δικό του.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε με αυτό, και έτσι τελικά ανέλαβε τη θέση. Μετά το… σούσουρο αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ωστόσο στην εκπομπή δεν δίστασε να απαντήσει θετικά στο ερώτημα αν ο επόμενος διοικητής είναι «κολλητός» της κυβέρνησης. «Απ’ ότι φαίνεται ναι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This