Η Περιφερειακή Σύμβουλος Θάσου κατακεραυνώνει τον Περιφερειάρχη που «δεν είδε μεγάλες ζημιές»

Must Read

Οργή κι απογοήτευση πλημμύρισαν την περιφερειακή σύμβουλο Θάσου, Μαρία Πολυμέρου, σχετικά με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστου Μέτιου, ο οποίος μάλλον βιάστηκε να πει πως δεν είδε μεγάλες ζημιές στο νησί, που κυριολεκτικά πλημμύρισε την περασμένη και βάλτωσε την περασμένη Παρασκευή.

Μαρία Πολυμέρου

Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος

Η κυρία Πολυμέρου με δεικτικό σχόλιό της στο FB «κάρφωσε» τον Περιφερειάρχη, που επισκέφτηκε το νησί, αλλά δεν είδε μεγάλες ζημιές. «Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά τη στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας δεν μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευση αλλά κυρίως το θυμό που νοιώθω για την αντιμετώπιση που είχαμε από την διοίκηση της Περιφέρειας. Δεν επιτρέπεται να ακούμε από τον κορυφαίο θεσμικό φορέα και Περιφερειάρχη, κ. Μέτιο πως έχει την αίσθηση πως δεν είναι μεγάλες οι ζημιές!!!», έγραψε η περιφερειακή σύμβουλος και συνέχισε:

«Οφείλω να πως εάν δεν τον είχα δει στη Θάσο (που πλέον δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε η επίσκεψή του) θα πίστευα πως επισκέφθηκε κάποιο άλλο νησί!

Δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες κ’ τα βίντεο… Είναι δυνατόν όλα αυτά να θεωρηθούν μικρές ζημιές; Δηλαδή οι μεγάλες θα ήταν να χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή;

Δείτε επίσης: Σε κατάσταση συναγερμού η Θάσος – Εκκενώθηκαν σπίτια (video) 

Αλήθεια, αναρωτιέμαι τι θα κάνει η Περιφέρεια για να βοηθήσει, άμεσα, τη Θάσο… Δυστυχώς η επόμενη ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται στην Θάσο αύριο».

Ως η εκπρόσωπος της Π.Ε. Θάσου θα ζητήσω το θέμα να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά την στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας, από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου της Θάσου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω, δημόσια, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή του νομού μας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο για την άμεση βοήθεια που παρείχε στο νησί μας με τα μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους τους άνδρες της Π.Υ., της ΕΛΑΣ , τη Δημοτική Αρχή, όλους τους υπαλλήλους αλλά τους χειριστές μηχανημάτων που εργάστηκαν/εργάζονται στην Θάσο».

Θάσος Παναγιωτόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This