Θα «σκίσουμε» τα πτυχία μας μ’ αυτά που μας λέτε, κύριε Διαματάρη! Πώς δικαιολογήθηκε στην ανακοίνωσή του

Must Read

Πώς να εμπλουτίσει το βιογραφικό του σημείωμα σκεφτόταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης και είπε να βάλει ότι σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Columbia στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης: O Μητσοτάκης είδε τον Μέσι…

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, όταν μαθεύτηκε πως ο υφυπουργός δεν έχει λάβει το πτυχίο, έσπευσε να τα… μαζέψει.

Ο ίδιος μέσα από ανακοίνωση του, ανέφερε πως παρακολούθησε τα μαθήματα, αλλά για οικονομικούς λόγους δεν απέκτησε το πτυχίο. Κύριε Διαματάρη,όμως πως παρακολουθήσατε τα μαθήματα, αν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες;

Επίσης, αν μπορούμε να προσθέσουμε έτσι αβέρτα τίτλους πτυχίων στο βιογραφικό μας, σε περίπτωση που έχουμε παρακολουθήσει ένα μάθημα, θα πρέπει να το ξέρουμε…

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This