Αν και «γαλάζιος» ψηφίζει δαγκωτό… Λιονέλ Μέσι!

Must Read

Ποδοσφαιρόφιλος έως το κόκαλο αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός. Και το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται μόνο στα του ελληνικού πρωταθλήματος (άλλωστε είναι δηλωμένος Ολυμπιακός), αλλά και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον φιλάθλων ολόκληρου του πλανήτη!

Φαν του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του στην Μπαρτσελόνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει live τον Αργεντινό σταρ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τους «μπλαουγκράνα»!

Στο περιθώριο λοιπόν της διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που γίνεται στη Μαδρίτη, βρέθηκε στο περίφημο Wanda Metropolitano (και μάλιστα σε θέσεις VIP), όπου είδε την ομάδα του Βαλβέρδε να νικά εκείνη του Σιμεόνε με 1-0 με σκόρερ, ποιον άλλον, τον Μέσι!

Ο Ελληνας πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος του Πέδρο Σάντσεθ για να δει το μεγάλο ντέρμπι μαζί με τους πρωθυπουργούς από τις χώρες Πολωνία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα και Ονδούρες! Οπως και να έχει, αποδείχτηκε γουρλής για τους Καταλανούς!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This