Αγνοείται και το πρώτο πτυχίο του Διαματάρη – Ερωτηματικά και για το απολυτήριο Λυκείου εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Τελειωμό δεν έχουν οι εκπλήξεις στην υπόθεση Διαματάρη όσον αφορά τους τίτλους σπουδών του.

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη περί ανύπαρκτου μεταπτυχιακού τίτλου, αυτή τη φορά προβληματισμούς εγείρουν και οι σπουδές στις οικονομικές επιστήμες που έχει πραγματοποιήσει στο Queens College της Νέας Υόρκης.

Και αυτό γιατί οι συγκεκριμένες σπουδές αναγράφονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών αλλά όχι στο βιογραφικό του κου Διαματάρη το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

 

Δείτε επίσης: Ο Διαματάρης ομολογεί τα ψεύδη του αλλά δεν παραιτείται (ακόμα…)

Το μόνο που αναφέρει πλέον το εν λόγω βιογραφικό είναι πως ο υφυπουργός είχε παρακολουθήσει στο παρελθόν σειρά μαθημάτων στο Columbia University.

Πλέον, λοιπόν, το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στη νέα υπόθεση που προέκυψε και προκαλεί εκ νέου απορίες για την αυθεντικότητα των όσων αναφέρονται στο βιογραφικό του και συγκεκριμένα μέχρι και για το απολυτήριο Λυκείου του.

Και αυτό γιατί όπως αναγράφεται στη σελίδα του ΥΠ.ΕΞ., ο κος Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο. Ωστόσο, στη σελίδα της κυβέρνησης, αναφέρεται πως εννέα χρόνια μετά τη γέννησή του, το 1968, ο κος Διαματάρης μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This