Η παραίτηση Διαματάρη «κρέμασε» τον Πέτσα

Must Read

Διασύρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας από την εξέλιξη της υπόθεσης Διαματάρη, αφού ο πρώτος διαβεβαίωνε τους πάντες ότι θέμα παραίτησης για την κυβέρνηση δεν τίθεται και έκρινε ότι οι εξηγήσεις του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών ήταν επαρκείς.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, η αξιοπιστία του Στέλιου Πέτσα αντιμετωπίστηκε από το Μαξίμου ως παράπλευρη απώλεια και χάθηκε… μαζί με τα πτυχία του κ. Διαματάρη. Είναι πρωτοφανές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να διαβεβαιώνει την Τρίτη ότι θέμα παραίτησης ή αποπομπής του υφυπουργού Εξωτερικών δεν υπάρχει και δύο ημέρες μετά, την Πέμπτη, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να τον… στέλνει σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο κ. Πέτσας εάν μετά τις διευκρινίσεις του κ. Διαματάρη έχει κλείσει το θέμα για την κυβέρνηση, απάντησε τότε ότι ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο «σπούδασε», τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του, και το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: Άργησε, αλλά το έκανε… Παραιτήθηκε ο Διαματάρης με «πόνο ψυχής»!

Η αποπομπή Διαματάρη έγινε μάλιστα με απαξιωτικό για τον ίδιο τρόπο, καθώς ταξίδεψε στην Αυστραλία για θέματα της αρμοδιότητάς του και από εκεί έστειλε την παραίτησή του. Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί, ωστόσο, στην υπόθεση, με τον ΣΥΡΙΖΑ επί μέρες να ζητά την αποπομπή του, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Πέτσα. Είναι ίσως το πρώτο άδειασμά του από το Μέγαρο Μαξίμου και ήδη η εικόνα του έχει «τσαλακωθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This