Εξίσωσε χριστιανισμό και Ισλάμ ο Τσακαλώτος – Άναψαν τα αίματα με τον Βελόπουλο

Must Read

Άναψαν τα αίματα στην Ολομέλεια ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή αναφορές του τελευταίου για την ενσωμάτωση στη χώρα μας των μουσουλμάνων μεταναστών.

«Θέλω την Ελλάδα, χριστιανική, ελληνική ορθόδοξη, ανεκτική όχι ισλαμική» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατό να αφομοιωθεί το Ισλάμ, καθώς δεν είναι συμβατό με τον δυτικό τρόπο ζωής. «Ξέρετε τι λένε για τους ομοφυλόφιλους; Τους σκοτώνουν. Τι λένε για τη γυναίκα; Της βάζουν μπούρκα και αν δεν θέλει τη σκοτώνουν» συμπλήρωσε.

Κατεβαίνοντας από το βήμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε να παρέμβει, κάνοντας λόγο για «ακραία ρατσιστική φασιστική ομιλία», που στοχοποιεί «και τη δική μας μειονότητα και τους ανθρώπους με άλλη θρησκεία».

«Το Σύνταγμά μας κατοχυρώνει την ελευθερία της θρησκείας, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη θρησκεία του Ισλάμ» τόνισε καλώντας το προεδρείο της Βουλής να υποστηρίξει τις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές.

Αντιδράσεις

Η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος έλαβε εκ νέου τον λόγο υπεραμυνόμενος των δηλώσεών του, και αρνήθηκε κατηγορηματικά να ανακαλέσει τονίζοντας τα εξής: «Εγώ δεν συναινώ σε μπούρκες και σε κλειτοριδεκτομή. Ούτε να πετάνε ανθρώπους από τον πέμπτο όροφο. Δεν είμαι απάνθρωπος. Αν στον Τσακαλώτο αρέσει αυτό, δικαίωμά του. Δεν ανακαλώ τίποτα». Πάντως, ώρες μετά ο κ. Τσακαλώτος επανήλθε από το βήμα ισχυριζόμενος ότι «βεβαίως έχει μαύρες σελίδες το Ισλάμ, όπως όμως έχει και ο χριστιανισμός», επιμένοντας να διαγραφούν από τα πρακτικά οι αναφορές του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This