Αμηχανία στο ΚΙΝΑΛ από το «όπου φύγει-φύγει» (δηλαδή προς τον ΣΥΡΙΖΑ) των στελεχών του ΠΑΣΟΚ!

Must Read

Με πικρόχολα σχόλια, που δύσκολα κρύβουν την αμηχανία στα ηγετικά κλιμάκια, προσπαθεί το Κίνημα Αλλαγής να διασκεδάσει τη μαζική διαρροή προς τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είναι πιάτο γκουρμέ ο ξαναζεσταμένος χυλός» λένε ειρωνικά στη Χ. Τρικούπη, προσθέτοντας με διακριτή ενόχληση: «Με επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις διαφημίζονται οι μεταγραφές του ΣΥΡΙΖΑ, που αφορούν πρόσωπα και στελέχη, που στο Κίνημα Αλλαγής γνωρίζουμε καλά από πότε και με ποιες αφορμές έχουν μετακινηθεί. Και οι ελάχιστοι που προστέθηκαν άρον άρον την τελευταία στιγμή όταν αποκαλύφτηκε η απάτη, ένας μετά τον άλλον διαψεύδουν τη συμμετοχή τους και καταγγέλλουν την πλαστογράφηση της υπογραφής τους. Δεν μας εκπλήσσουν φυσικά τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ όσο στερεύει η δεξαμενή των από καιρό προθύμων ή εξαπατημένων».

Το βασικό πρόβλημα του Κινήματος, όπως επισημαίνουν στελέχη που πρόσκεινται στον Νίκο Ανδρουλάκη, επίδοξο διάδοχο της Φώφης Γεννηματά, δεν είναι η κριτική άποψη, αλλά, «η αντιπολίτευση της μεζούρας» που ασκεί η σημερινή πρόεδρος, φροντίζοντας να τηρεί σχολαστικά ίσες αποστάσεις μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αδυναμία παραγωγής προγραμματικού πολιτικού λόγου είναι τόσο εμφανής, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να περιδινείται σε μάχες εσωτερικών χαρακωμάτων, που επιτείνουν την εσωστρέφεια, ανακυκλώνοντας τη μιζέρια. Το συνέδριο όπου θα τεθεί και το θέμα της ηγεσίας («Θα τους περιμένω» δήλωσε απειλητικά η κ. Γεννηματά…) έχει μετατεθεί για το 2021. «Το πού θα βρίσκεται καθένας τότε είναι δικός του λογαριασμός», σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης, προειδοποιώντας ότι έως τότε θα πρέπει να υπάρχει και κόσμος στο Κίνημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This