Στην Ελλάδα ο Σαρκοζί, αλλά χωρίς την Μπρούνι – Θα έχει συνάντηση με Μητσοτάκη

Must Read

Ανεπισήμως και…. χωρίς την Κάρλα Μπρούνι βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αθήνα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Δείτε επίσης: Σε τεντωμένο σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ανασυγκρότησης

Η επίσκεψή του είναι ιδιωτική και γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία έχει ενημερωθεί για την παρουσία του -ο κ. Σαρκοζί διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας-, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νικολά Σαρκοζί δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ωστόσο δεν έχει γίνει προσώρας γνωστό το περιεχόμενο των συνομιλιών των δύο ανδρών.

Για την Τουρκία

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση σήμερα το μεσημέρι και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την ατζέντα να μην έχει διευκρινιστεί, αν και θεωρείται βέβαιο πως η συμπεριφορά της Τουρκίας θα τους απασχολήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας διατηρεί στενούς δεσμούς με τη χώρα μας, την οποία και έχει επισκεφτεί πολλάκις.

Άλλωστε, έχει ρίζες από τη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε η οικογένεια της μητέρας του, ενώ ο παππούς του έφυγε όταν ήταν έφηβος από τη συμπρωτεύουσα για το Παρίσι. Ο ίδιος τον είχε μνημονεύσει μάλιστα στην ομιλία του στην ελληνική Βουλή το 2008, στην οποία είχε υπογραμμίσει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και τις ρίζες του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This