Πυρ ομαδόν και μηνύσεις για το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» της Κασιμάτη…

Must Read

Χαμός στα κανάλια αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» της Βουλευτού Πειραιώς του Σύριζα Νίνας Κασιμάτη. Η Κυρία Κασιμάτη έγραψε το συγκεκριμένο σύνθημα -ένα σύνθημα των Εξαρχείων-  ως σχόλιο κάτω από ανάρτηση σχετική με την γκάφα της ΕΡΤ να εμφανίσει την Ντόρα Μπακογιάννη ως στέλεχος του Σύριζα.

«Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» ήταν το ακριβές σχόλιο της κ. Κασιμάτη, με την ίδια να αναφέρει στην συνέχεια ότι… αστειευόταν. Ενώ αργότερα επανήλθε δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα σύνθημα που έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία.

Έντονη και άμεση ήταν η αντίδραση των συνδικαλιστικών οργάνων των αστυνομικών που εξέδωσαν ανακοίνωση. Η Νίνα Κασιμάτη από την πλευρά της απάντησε στις ανακοινώσεις των αστυνομικών με νέα δικιά της ανάρτηση στο facebook.

Χθες ο πρόεδρος της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος κάλεσε με δήλωση του την κυρίας Κασιμάτη«να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της. Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».

Σήμερα ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  Γρηγόρης Γερακαράκος πραγματοποίησε την απειλή του και κατέθεσε τελικά την μήνυση. «Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά που λέγονται από βουλευτές. Αυτή την στιγμή καταθέτω μήνυση.Θα αποστείλω και σχετικό έγγραφο στον Πρόεδρο της Βουλής» δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, στον Realfm 97,8, προσθέτοντας.

«Δεν είμαστε ούτε γουρούνια ούτε δολοφόνοι. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς συναδέλφους για να υπερασπιστούμε την ασφάλεια των πολιτώνκαι της ιδίας της κυρίας. Βγάλαμε και χθες ανακοίνωση. Αυτές οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν, όποιος θέλει να γίνει πρόσωπο της ημέρας να γίνει με το έργο του και όχι με το να εξυβρίζει Έλληνες πολίτες τόνισε.

«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ζητήσει μια συγγνώμη γιατί έχουμε παιδιά και ας πει στα δικά μου παιδιά ότι εγώ δεν είμαι δολοφόνος. Αυτό είναι απόδειξη. Και ότι ο κάθε συνάδελφος δεν είναι δολοφόνος» πρόσθεσε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Τασούλας σε Γεροβασίλη: Απαράδεκτη η δήλωση Κασιμάτη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ζητώντας της, να επικοινωνήσει με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να ανακαλέσει, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της Νίνας Κασιμάτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This